Wow, hier shop je een bijna identiek exemplaar van Pippa’s bruidsmeisjesjurk

Want ook 10 jaar later denken we nog vaak terug aan de prachtige jurk van Pippa.

De jurk die Pippa Middleton als bruidsmeisje droeg tijdens het huwelijk van zus Kate en prins William, staat in ieders geheugen gegrift. Zodra ze in beeld kwam in haar prachtige jurk, maakte ze een onuitwisbare indruk. Het leverde haar zelfs de bijnaam ‘Her Royal Hotness’ op. Geen wonder, want wat zag ze er prachtig uit. 

Hoewel het inmiddels zo’n 10 jaar geleden is sinds William en Kate elkaar het ja-woord gaven, wordt overal ter wereld nog altijd volop gevraagd naar een kopie van deze Alexander McQueen japon, want van die van Pippa werd er maar één gemaakt. 

foto: BSR Agency

Perfecte kopie

Maar we hebben goed nieuws: Het Britse merk John Lewis, een favoriet van hertogin Kate, verkoopt een bijna identiek exemplaar. En ook nog eens in acht verschillende kleuren. Voor £225.00 kun jij je bruidsmeisjes omtoveren tot royal hotnesses, maar onder het mom van treat yourself vind je vast ook een andere gelegenheid om de Ghost Hollywood Sylvia Dress te dragen. Shop hem hier en aarzel niet te lang, want ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. 

foto: John Lewis

Bron: Hello Magazine | Beeld: BSR Agency, John Lewis

Laatste nieuws