Discreet à la Sylvie Meis: ‘Zo blijf ik al jaren op hetzelfde gewicht’

La Meis heeft een lichaam waar je u tegen zegt. What's her secret?

Lees ook

La Meis heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Hoe krijgt ze het voor elkaar? En belangrijker; hoe houdt ze het vol?

Waar sommigen van ons enkele coronakilo's mochten verwelkomen, ging Syl hard aan de bak voor haar killerbody, zo vertelt ze in een interview met Grazia. “Daarbij komt wel dat ik ook voor de zomer super in shape was. Mijn beach body was deels gedwongen door een lingerieshoot die op de planning stond en deels doordat ik er sowieso goed uit wil zien op het strand. Mijn huwelijk komt er natuurlijk ook aan en daar doe ik ook graag mijn best voor.” Wel geeft ze toe: “Maar heel eerlijk?! Zonder dit alles had ik ook gewoon Netflix zitten kijken met een flinke portie chocolade.”

Haar geheim

Hoe Sylvie haar droomlichaam behoudt? Ze zweert bij sporten in combinatie met intermittent fasting. “Mijn laatste maaltijd is rond zes uur ’s avonds. Het ontbijt stel ik uit tot elf, half twaalf ‘s middags. Je eet niet zozeer minder calorieën, maar wel in een kortere time frame waardoor je je lichaam meer de kans geeft om vet te verbranden. Sporten doe ik dan ook op een lege maag.”  

Dit bericht bekijken op Instagram

Hello new week 🤍 #sainttropez #summerfeeling

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Ze vervolgt: “Wat voor mij ook werkt, is om ‘slechte’ koolhydraten en alcohol zo veel mogelijk te schrappen. Verder is mijn mantra ‘vis en groente’, aangevuld met gezonde vetten zoals eieren en avocado’s. Mijn redding tijdens corona was dat ik thuis mijn eigen gym heb. Verder heb ik lange wandelingen langs de Alster gemaakt, hup van die bank af, discipline.”

Bron: Grazia | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook