doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Must have: dé tv-tool om optimaal te kunnen bingewatchen

Tv-kijken zal nooit meer hetzelfde zijn. #nieuwedimensie
.
vogel

Het liefst kijk je je favo serie met je neus vlak voor de beeldbuis. Al is Netflixen liggend op de bank natuurlijk een stuk comfortabeler. Maar ja, dan staat die tv weer zo ver weg. Ai, dilemma! No worries, deze tool biedt dé oplossing. En trotse bezitters van een OLED tv opgelet: ook voor jullie is dit i-de-aal.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De tv-beugel ken je vast al wel. Niet alleen handig om je tv op te hangen, maar ook ruimtebesparend en fancy. Een platte tv-beugel is ideaal als je recht voor de tv zit, maar... je kunt hem niet kantelen of draaien. En tijdens een Netflix-binge avond gaan we uiteraard voor optimaal comfort.

Optimaal comfort

En optimaal comfort krijgen we, want daar is de draai- en kantelbare tv-beugel. Tv kijken vanuit alle hoeken van de kamer, hoe heerlijk klinkt dat?! Do we need to say more? Jazeker, want dat is niet het enige voordeel dat zo'n tv-beugel oplevert. Ook heb je dankzij de kantelfunctie minder last van reflecties van de zon en – waar het uiteindelijk allemaal om draait – de tv kan een stuk dichter naar de bank komen.

Elektrisch draaibare beugels

Wil je nog meer next level? Wat dacht je van een elektrisch draaibare beugel? Dan hoef je de bank niet eens meer af! Deze beugel draait automatisch naar je toe, waar je ook in de kamer zit, tot wel 120 graden, en is geschikt voor tv’s van 40-65 inch (100-165 cm). Nadat je de tv hebt aangezet, beweegt de MotionMount in een vloeiende beweging – hoe luxe! – naar een vooraf door jou ingestelde kijkpositie. Zet je de tv weer uit, dan bewegen je tv en de MotionMount soepel terug naar de muur.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');
vogels.com

Perfect voor OLED

Zeker voor OLED tv's is deze ideaal. OLED tv's zijn stijlvol en hebben haarscherp beeld, maar zijn superdun en daardoor kwetsbaar. Ze hebben ook vaak een andere VESA standaard. Juist voor deze tv's zijn speciale muurbeugels ontwikkeld door Vogel's (vogels.com). Met deze muurbeugel hoef je je kwetsbare OLED scherm dus niet meer aan te raken. En kan het strakke design van de tv volledig tot z'n recht komen. De beugels zijn extra soepel, waardoor je fragiele scherm niet beschadigd. En ze zijn extra plat, zodat je scherm zo vlak mogelijk tegen de wand hangt. Als een schilderij aan de muur. Stylish!

Uiteraard zijn er voor OLED tv's ook platte en handmatig draaibare muurbeugels verkrijgbaar. Voor ieder wat wils!

Wij zeggen: zet de cola, popcorn en chips binnen handbereik, laat je (OLED) tv 'naar je toe komen' en je bingewatch avondje kan beginnen!

Meer weten?

Voor meer informatie en een passend advies surf naar https://www.vogels.com/nl-nl/c/oled

Vogel's is specialist in bevestigings- en ophangsystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws