doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Meghan Markle gaat als eerste Britse royal ooit stemmen in de VS

Op wie Meghan gaat stemmen, heeft ze dan weer niet verklapt...
.
meghan

Het zal je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn in aantocht. En deze sowieso al belangrijke gebeurtenis wordt voor het Britse koningshuis éxtra speciaal. Meghan Markle zal namelijk als eerste lid van de Britse koninklijke familie haar stem gaan uitbrengen. Hiermee zal ze geschiedenis schrijven.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De meeste leden van het Britse koningshuis kiezen ervoor om hun stem niet uit te brengen, zodat ze neutraal kunnen blijven. Meghan denkt hier anders over. Ze staat sowieso al bekend om het breken met tradities en op de dag van de verkiezingen zal dat niet anders zijn. Want hoewel ze afstand hebben gedaan van hun taken als royals, zijn ze wel nog steeds onderdeel van het koningshuis. Ze vertelt aan het tijdschrift Marie Claire: “Ik weet hoe het voelt om geen stem te hebben. Ik weet ook dat veel mannen en vrouwen hun levens op het spel hebben gezet, zodat wij wél gehoord kunnen worden.”

Levensmotto

In het interview met Marie Claire deelt ze ook haar levensmotto: “Denk niet dat jouw stem weinig uithaalt. De regen die de uitgedroogde grond verfrist, bestaat uit enkele druppels.” Volgens Meghan is het een quote die zij en Harry vaak citeren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws