doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Fit voor een royal: Na het zien van haar bikinifoto’s besloot prinses Beatrice te gaan trainen

Alles wat je wilt weten over de ex van Edoardo

Toen Edo Beatrice het hof maakte, was hij drieënhalf jaar verloofd met Dara Huang met wie hij een zoontje heeft
.
Beatrice & Edo

Britse prinses Beatrice was 'de andere vrouw' voor Edoardo Mapelli Mozzi - 'Edo' voor intimi.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Toen Edo Beatrice het hof maakte, was hij drieënhalf jaar verloofd met Dara Huang met wie hij een zoontje heeft: Christopher oftewel Wolfie. Hij woonde nog gewoon met hen samen, toen hij al iets met Beatrice had. Yikes. Dat was naar voor Dara, maar leuk voor Beatrice die eerder weinig geluk in de liefde had, na een wat dubieuze Italiaanse scharrelaar en later starfucker Dave Clark, die haar tien jaar aan het lijntje hield. Inmiddels is ze happily married met de multimiljonair; Edo is vastgoedontwikkelaar voor steenrijke mensen. Maar wie is toch die ex van 'm? We zochten het voor je op.

Dara is 36, Chinees/Amerikaanse, toparchitect/ontwerper, eigenaar van Design Haus Liberty en heeft dus samen met Edo een zoontje.

Bea heeft haar altijd gerespecteerd en houdt goed contact met haar doordat Wolfie een groot deel van haar leven is geworden. Ook heeft het geholpen dat Dara in alle talen en discretie zweeg over de toch-iets-gekke-breuk tussen haar en Edo toentertijd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

De architecte woont met haar zoontje in Londen, maar pendelt geregeld op en neer naar New York en Hong Kong.

Dara is afgestudeerd aan Harvard en heeft nu haar eigen succesvolle architecten- en ontwerpbureau. Ze is dochter van een zakenvrouw en haar vader is een gepensioneerde NASA onderzoeker die migreerde naar de Verenigde Staten vanuit Taiwan.

Gelukkig voor haar heeft ook zij de liefde weer gevonden, weten bronnen aan Daily Mail te vertellen. "Ze is zo gelukkig en blij", vertelt een bron. "Ze heeft Filippos ontmoet via gemeenschappelijke vrienden. Hij is net zo knap en succesvol als Edo." Haar nieuwe vriend - Filippos Kodellas de la Morena - woont in Londen, zit in de financiën, is directeur van La Perla en de zoon van een Griekse diplomaat. Het is Dara gegund - maar iets zegt ons dat ze het ook zonder man aan haar zijde redt. #powerwoman!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws