doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zeg maar dág tegen rimpels en een doffe huid

Een supercrème tegen lijntjes en doffe huid? Wie wil dat nou niet?!
.
beauty via stock

Weer een (fijn) lijntje erbij naast je oog? Is je huid z'n stralende gloed kwijt? Geen stress (dat is ook niet goed voor je huid!), want ZO Skin Health heeft een krachtige oplossing voor je.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Ken je Dr. Obagi al? Deze wetenschapper/dermatoloog is een toonaangevende autoriteit op het gebied van huidverjonging. En hij weet dus als geen ander wat werkt voor een gezonde, stralende huid. Zijn filosofie? Je bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid.

Gezonde huid

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (uv-straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij je huidgezondheid. Met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunnen we een gezonde huid opbouwen. En laat Dr. Obagi van ZO Skin Health voor dat laatste nu het ultieme product hebben bedacht: Daily Power Defense.

Ideale mix

Wat maakt dat Daily Power Defense de oplossing is voor huidveroudering, fijne lijntjes, rimpels en een doffe huid? Omdat het de ideale mix bevat van retinol, enzymen en antioxidanten; deze dragen bij aan het herstel van beschadigde cellen. En dat niet alleen, ze bieden ook bescherming tegen toekomstige beschadigingen, stimuleren cellulaire activiteit en dragen bij aan de verjonging van cellen. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Verder ondersteunt het 't natuurlijke herstelproces van de huid en verhoogt het het niveau aan GAG's en hyaluronzuur waarmee de barrièrefunctie wordt geoptimaliseerd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Hoe werkt het?

Iedere morgen na het reinigen van de huid 2-3 pompjes aanbrengen op je gezicht en hals. Door je huid te masseren, verbeter je de absorptie, het binnendringen en de stimulerende werking. Laat je huidje maar stralen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Er is meer dan één manier om je dagelijkse dosis antioxidanten binnen te krijgen. Daily Power Defense is een krachtig antioxidanten serum dat het natuurlijke herstelproces van de huid ondersteunt door hydratatie en schade door vrije radicalen bestrijdt.💙 ​ Iedere morgen na het reinigen van de huid 2-3 pompjes aanbrengen op het gezicht en de hals. Door de huid te masseren, verbetert je de absorptie, het binnendringen en de stimulerende werking. ​ ​Daily Power Defense is verkrijgbaar bij een van de erkende ZO Skin Health behandellocaties via de link in bio.  #dailypowerdefense #preventandcorrect #elevateyourskincare #zoskinhealth_benelux #antioxidanten

Een bericht gedeeld door ZO Skin Health Benelux (@zo_skin_health_benelux) op

ZO Skin Health Daily Power Defense

Adviesprijs € 161,-

Meer weten? www.zoskinhealth.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws