doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Van jong tot ouder: de heerlijkste heren van nu!

De meest beruchte Hollywood baby's op een rij

Van Heilige-Maagd-Mariazwangerschapsfoto’s tot buitenaardse babynamen.
Katy Perry

Ooit was een celebrityzwangerschap een persberichtje van drie regels, tegenwoordig is het een complete Hollywoodproductie. De meest beruchte attention grabbers op rij.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Onbevlekte ontvangenis

Van Katy Perry's zwangerschap heeft de wereld bijna net zoveel gezien als haar gynaecoloog. Ze deelde echo’s en bumpfoto’s en stond in de clip ‘Daisies’ hoogzwanger onder een waterval. Hilarisch was de ontroerend bedoelde echo waarop haar dochter – bijnaam Kicky Perry - overduidelijk haar middelvinger opstak.

De bekendmaking van de zwangerschap werd verpakt in de single ‘Never worn white’, waarin Katy als een plotsklaps Kuise Heilige Maagd haar buikje showde alsof het een onbevlekte ontvangenis was.

De ‘destination wedding’ van de tortels werd voor een tweede keer vooruitgeschoven. Oorspronkelijk hadden ze afgelopen winter willen trouwen. Wie weet, als ze nog langer wachten, is baby Daisy groot genoeg om bruidsmeisje te zijn. Op 27 augustus werd haar geboorte - helemaal in lijn met de vrome idealen van haar beroemde ouders - aangekondigd op het Instagram-account van Unicef, waarbij er meteen aandacht werd gevraagd voor kinderen in slechtere omstandigheden. Zo jong en dan al ‘woke’, dat lot kan alleen een celebaby treffen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Buik & boobs on heels

Nicki Minaj debuteerde haar zwanger - schap op - where else? - Instagram. Ze is normaal gesproken al geen muurbloempje, maar zelden zijn buik & boobs zo uitbundig en caleidoscopisch gevierd als door Minaj, die er steevast uitziet als de ster van het carnaval van Rio “want de baby verdient een moeder op hakken van zestien centimeter”

Dit bericht bekijken op Instagram

#Preggers 💛

Een bericht gedeeld door Barbie (@nickiminaj) op

Nicki is zielsgelukkig, liet zich uiteraard vereeuwigen als Sexy Heilige Maagd en is heerlijk aan het nestelen met even strafblad- als kinderrijke echtgenoot Kenneth Petty (reeds vader van vijf) die ze als kind al kende en met wie ze vorig jaar is getrouwd: “Het is mijn eerste kind, dan is het niet raar om het ’t liefst te willen poederen met goudstof, toch?”

Minaj dreigde eerst met vervroegd pensioen te gaan, maar heeft naast een baby toch een nieuw alter ego (‘Queen Sleeze’) én een nieuw album in productie dat ze omschrijft als ‘kalmer, maar dodelijker’. Dat klinkt echt als een gezellige plaat vol wiegeliedjes.

Baby X

Zangeres Grimes, ook bekend als Claire Boucher, maakte eerder dit jaar bekend dat ze zwanger was van haar vriend, Tesla- en Space X-baas Elon Musk. Ze deelde het nieuws op Instagram met veel al dan niet artistieke bumpfoto’s, sommige ronduit creepy, met een gefotoshopte foetus op haar buik.

Grimes was verfrissend eerlijk: “Een kind dragen is tragisch, hoewel het ook iets geweldigs is. Voor een meisje betekent het je lijf en je vrijheid opofferen. Een krankzinnig offer dat slechts de helft van de bevolking hoeft te brengen. Ik heb mijn power opgeofferd, wat ik altijd heb vermeden. Dan kun je wel zeggen dat je ervoor gaat.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Elon with baby X Æ A-12, T-shirt link in bio!

Een bericht gedeeld door Elon Musk Now (@elonrmuskk) op

Zelfverklaard genie Elon wilde hun kind X Æ A-12 noemen, uit te spreken als ‘Ex Ash A Twelve’ of ‘Ex Aye Eye’. Dat ging niet door, want in Californië moeten namen bestaan uit de 26 letters van het alfabet. Waarna Grimes en Elon besloten van de letter X de voornaam van het arme schaap te maken en zijn middelste naam te veranderen in AE A-XII. Daar gaat Baby X de rest van zijn leven vast veel plezier van hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Game of Kroost

Actrice en model Sophie Turner (‘Game of thrones’) en rockster Joe Jonas (Jonas Brothers) vormen een buitencategorie in de Hollywoodhiërarchie, vooral dankzij hun gevarieerde en bloedfanatieke fanschare. De opwinding was dan ook groot toen bleek dat het ‘House of Jonas’ een ‘troonopvolger’ verwachtte.

Sophie en Joe hebben de zwangerschap nooit bevestigd, ook niet toen ze zichtbaar zwanger was. Beiden waren piepjong toen ze bekend werden en hebben gemengde gevoelens over de invloed van sociale media op hun leven – dit wilden ze duidelijk voor zichzelf houden. Ook de komst van dochtertje Willa op 22 juli hebben ze niet gedeeld op socials. Al werd het wel de wereld ingeslingerd via een ‘bron’.

Afgaand op de leveranciers die spullen bij hen afleverden, is Willa in Klein Versailles terechtgekomen. Zoals het een spruit met iconisch showbizz-DNA betaamt, aldus de fans.

Supermama

Toen Hilaria Baldwin bekend maakte dat ze haar vijfde kind verwacht, ging er een collectieve kreun door de Yummy Mummy-community. Hilaria, getrouwd met Alec Baldwin, is zo fit dat ze zelfs in haar achtste maand nog de meest indrukwekkende yogastandjes uitvoert en vijf minuten na de bevalling haar figuur alweer terug heeft.

Na vier kinderen in vijf jaar te hebben gebaard, kreeg Hilaria vorig jaar twee miskramen. Ze deelde haar verdriet openlijk, zoals ze ook haar vreugde over de nieuwe zwangerschap niet voor zich hield (en op Instagram de Yummy Mummy’s lekker nog wat meer frustreerde met haar fysieke hoogstandjes die ze zelf ‘lichte workoutjes’ noemt).

Met straks vijf kinderen jonger dan acht is het een zegen dat Alec rijk genoeg is voor hulp in huis. Al lijkt Hilaria een toegewijde moeder, die knuffelt, knutselt, taarten bakt en sereen beeldige babykamers voorbereidt, zonder ook maar één dwarsliggende aambei. De Yummy Mummy’s kijken tandenknarsend toe…

Meer lezen over de Hollywood Baby's? Je leest het in de nieuwste Beau Monde!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws