doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Last van een (zeer) droge huid? Dan is dit hét ingrediënt voor jou

.

Belangrijk bestanddeel

Dermatologen hebben namelijk uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van allerlei ingrediënten op de droge huid. En wat blijkt? Urea is het meest effectief, voor zowel de droge als de extreem droge huid. Cosmetische producten die Urea bevatten, helpen de huid te herstellen en de vochtbalans op peil te brengen. Dus wil je af van je rode/trekkerige/schilferige/gebarsten huid, dan mag dit belangrijke bestanddeel niet ontbreken in je dagelijkse verzorging.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Dagelijkse verzorging

Je vindt Urea – zoals de naam al doet vermoeden – in de UreaRepair PLUS lijn van Eucerin. Deze formule vult zowel lipiden (dankzij het ingrediënt Ceramide) als vocht aan, verbetert de hydratatie, vermindert een jeukerig en trekkerig gevoel, ruwheid en schilfering, en biedt directe verlichting, tot wel 48 uur lang.

En door de toevoeging van Gluco-glycerol (helpt de huid hydrateren en de barrièrefunctie verbeteren) en Natural Moisturizing Factors (NMF's) wordt de werking van Urea nog eens versterkt. De UreaRepair PLUS crèmes en lotions zijn dan ook effectiever dan een product dat enkel en alleen Urea bevat. Want je wilt niet alleen onmiddellijke verlichting, maar een langdurige oplossing voor je probleem, nietwaar?

De lijn

Van bodycream en waslotion tot handcream en voetcrème. Voor elk deel van je lijf wat wils. Alle producten van UreaRepair PLUS bevatten bovendien verschillende concentraties ureum: 5%, 10% en 30%. De concentratie die je nodig hebt, hangt af van hoe droog je huid is. Hoe droger, hoe hoger de concentratie.

Je kunt de producten als dagelijkse verzorging gebruiken of als aanvulling op een dermatologische behandeling. Het is klinisch bewezen dat de UreaRepair PLUS lijn geschikt is voor de rijpere huid en voor mensen met huidaandoeningen als psoriasis, Keratosis Pilaris en voor mensen met een diabetische huid.

Uitproberen?

Eucerin is de expert – meer dan 25 jaar ervaring – op het gebied van huidverzorgingsproducten met Urea. Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek en de Eucerin shop. Daar kun je ook terecht voor adviezen over welk Eucerin UreaRepair Plus product het meest geschikt is voor jouw droge huid.

Alle producten zijn dermatologisch en klinisch getest en werken effectief in het verzachten van droge-huidklachten. Dus blijf niet langer rondlopen met een (zeer) droge huid, maar dompel... eh, smeer je onder met UreaREPAIR PLUS. Kom maar op met die koude maanden, jij en je lijf zijn er klaar voor!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below-content_article');