doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Over deze scène uit ‘The Crown’ zou the queen behoorlijk boos zijn geworden

‘Dit is simpelweg niet gebeurd!’
.
the crown

Eerder schreven we al dat queen Elizabeth een trouwe kijker is van de serie, gebaseerd op het leven van haar en haar man prins Philip. (Die de serie een stuk minder zou waarderen). Maar de koningin zou niet met álle momenten even blij zijn geweest. Zo zou ze zich behoorlijk kwaad hebben gemaakt over een specifiek moment.

Het gaat om een aflevering uit seizoen twee. De negende, om precies te zijn. Hierin wordt de jonge prins Charles naar Gordonstoun gestuurd. Dezelfde school als waar prins Philip naartoe ging toen hij jonger was. Kijkers waren behoorlijk geschokt over de scène waarin Philip heftig reageert op de kleine Charles, die huilend vertelt dat hij gepest wordt. Philip noemt zijn zoon in deze scène namelijk ‘bloody weird’.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Van slag

Volgens bronnen zou dit de koningin geraakt hebben omdat het niet klopt. ‘Ze weet dat veel mensen die The Crown kijken, verwachten dat het een realistisch portret is van de koninklijke familie en daar kan ze niets aan doen. Maar ik kan wel vertellen dat ze behoorlijk van slag was door de manier waarop Philip als vader werd neergezet. Ze zei: 'Dit is simpelweg niet gebeurd!'’

Binnenkort komt het vierde seizoen van The Crown op Netflix. Hierin maakt Emma Corrin voor het eerst haar opwachting als prinses Diana.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws