6 celebrity’s openhartig over hun seksleven

Oeh la la!

Deze zes celebrities onthullen hoe zij over seks denken. Lees en leer!

Lady Gaga

“Ik heb eigenlijk nooit genoten van seks, tot twee jaar geleden,” zei Gaga ooit. “Dat was in een goede monogame relatie. Seks is voor mij de ultieme vorm van kwetsbaarheid. Voor mij moet de relatie goed zitten, zodat ik weet dat de seks voortkomt uit liefde en uit niks anders.” Wijze woorden van Gaga!

Rihanna

Dat Rihanna daar misschien iets anders over denkt, dat bewees ze toen ze in 2013 een bericht op Twitter plaatste. “I could give a phuck about the foreplay… I want it now,” schreef ze. Duidelijke taal!

Eva Longoria

“Ik kon nooit genieten van seks, totdat ik begon met masturberen. Ik vind het jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt. Iedereen zou moeten masturberen,” aldus Eva.

Khloé Kardashian

“Ik geloof in dirty talk. Communiceren tijdens de seks is heel belangrijk. Eigenlijk vind ik het maar onbeleefd als je niet tegen me praat. Als mijn man niks laat horen, weet ik niet of hij het leuk vindt en daar word ik niet enthousiast van,” onthulde Khloé via haar app.

Jada Pinkett Smith

Voor Jada is de locatie heel belangrijk. Aan Redbook geeft ze als tip om te denken aan plaatsen buiten die comfortabel zijn om seks te hebben. “Of doe het in het kantoor van je man. Doe een rollenspel, jij bent de secretaresse! Wees stiekem. Wat dacht je van het huis van je vriendin als ze een feestje geeft? Of gewoon je eigen badkamer of logeerkamer. Verschillende locaties proberen houdt je seksleven spannend.”

Jenne Dewan

Volgens Jenna, de ex van Channing Tatum, mag je best een beetje egoïstisch zijn. “De lingerie die ik koop, is niet per se voor hem, maar voor mezelf en voor ons. Het is goed voor je om je sexy te voelen.” Goede tip dus van Jenna: koop lingerie waar je jezelf mooi in voelt.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Bsr Agency

Laatste nieuws