doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dit is waarom de muren in 'Friends' zo hysterisch paars zijn

Win: DVD boxen van Big Little Lies & Friends! (gesloten)

Om het binnen zitten wat kleur te geven, verloten we deze week filmboxen van Big Little Lies en Friends.
friends filmposter

Om het binnen zitten wat kleur te geven, verloten we deze week filmboxen van Big Little Lies en Friends.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Big Little Lies

Het is weer onrustig in Monterey, Californië. Relaties lopen stuk, loyaliteit neemt af en de kans op emotionele en lichamelijke schade ligt nog altijd op de loer. De HBO® hit-serie Big Little Lies is terug. In seizoen 2 proberen de ‘Monterey Five’ – Madeline, Celeste, Jane, Renata en Bonnie – de draad weer op te pakken nadat hun levens volledig overhoop zijn geraakt. Maar dan arriveert Perry’s moeder (Meryl Streep) in Monterey, en zij is op zoek naar antwoorden...

Deze komische (en tikkeltje duistere) dramaserie, gebaseerd op de bestseller van Liane Moriarty, vertelt het verhaal van drie moeders die het perfecte leventje leiden, maar alles staat op het punt van instorten wanneer er een moord gepleegd wordt. Bekende koppen? Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley schitteren op het doek.

Friends

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

De lol, de liefdes en alle koffiepauzes: alles komt voorbij! Ga lekker zitten voor de dolkomische, populaire serie over een familie die gebaseerd is op vriendschap. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross waren er altijd voor elkaar. Nu zijn ze hier voor jou in deze complete set met alle 10 seizoenen van Friends.

De twee exemplaren van Big Little Lies zijn op dvd en bevatten zowel seizoen 1 als 2 (beide 7 afleveringen). De twee exemplaren van Friends zijn ook dvd's en bevatten behalve alle 10 de seizoenen een mooie lunchtrommel én een leuke drinkbeker.

Win: dvdboxen van Big Little Lies en Friends

Vul het formulier in en maak kans op één van de filmboxen. Welke heeft jouw voorkeur?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws