doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Shop till you drop: dit zijn de winteressentials van dit seizoen!

Shop 7 essentials die je niet kunt missen in je wintergarderobe!
.
Winter Essentials voor in je garderobe

Onze winter is in volle gang, maar is onze garderobe daar op voorbereid?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een Beau Monde is dol op all things shoppen en ieder seizoen een garderobe samenstellen. Met dit fijne onderstaande lijstje zetten we de essentials voor je op een rijtje en ga jij goedgemutst de deur uit.

Flared Jeans

De flared jeans is al een tijdje helemaal hot, deze werden in de lente al erg veel gedragen. We hebben nu dan ook goed nieuws voor je, want je hoeft hem nog niet weg te stoppen in je kledingkast tot volgend jaar. De flared jeans kan namelijk nog steeds in de winter gedragen worden.

Leren Rok

De leren rok is een tijdloos item. Draag het onder een oversized trui en maak je outfit af met een paar overknee boots.

Accessoires

Denk aan de juiste accessoires: ze staan niet alleen leuk bij je outfit en voegen de laatste finishing touch toe, maar ze houden je nog warm ook. Dubbel de winst!

Wollen trui

Een trui is niet te missen in winter, met name een oversized wollen trui. Kies het liefst voor een grofgebreide versie voor extra warmte. Deze zijn goed te combineren met verschillende kleding items, een goede essential dus!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Camel Coat

Klassiek, tijdloos en uiterst stijlvol. Je kunt de camel coats met alles combineren.

Enkellaarsjes

De tijd van slippers en open sandaaltjes zijn voorbij, dus je schoenenrek moet plaatsmaken voor wat warmere stappers. Neem bijvoorbeeld enkellaarsjes! Gemakkelijk te combineren, houden je voeten warm gedurende de koude periode, bieden steun en keuze uit duizenden.

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

We hadden er tijdens de herfst al even mee te maken, maar de winter is ook echt een seizoen van de laagjes. Al die lagen houden onze lichamen warm, dus haal die blazer, vest of gilet in huis en start layering.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws