doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

12x Hollywoodsterren waarvan je niet wist dat ze Nederlandse roots hebben

Going Dutch klonk nog nooit zo glamoureus.
.
Hollywoodsterren met Nederlandse roots

Er lopen meer celebrities met Nederlandse roots rond dan je zou denken. Wist jij bijvoorbeeld dat deze sterren een vleugje Hollands bloed in hun aderen hebben?

Audrey Hepburn

Hoe dan? Haar vader was een Britse bankier en haar moeder een Nederlandse barones.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Leighton Meester

Hoe dan? De Gossip Girl-actrice dankt haar Nederlandse achternaam aan heur vader, en haar moeder is Iers.

Angelina Jolie

Hoe dan? De vader van de bekende actrice en activiste is Duits-Slowakees en haar moeder Frans-Canadees, Duits én Nederlands. Mama Jolie is trouwens ook nog eens de achternicht van oud-premier Wim Kok.

Kim Kardashian

Hoe dan? Ja ja, hoewel Kims vader van Armeense afkomst is, is haar moeder/momager Kris Jenner half schots én half Nederlands, wat Kimberly dus voor een kwart Nederlands maakt. Ditzelfde geldt natuurlijk voor Kims zussen, Kourtney en Khloé. Én voor de Jenner halfzussen, aangezien zij dezelfde moeder hebben.

Charlize Theron

Hoe dan? De actrice heeft een Franse-Nederlandse vader en een Duitse moeder, maar groeide op in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Gigi Hadid

Hoe dan? Topmodel Gigi Hadid is half-Nederlands via haar moeder, Yolanda Hadid. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor zusje Bella Hadid. Yolanda groeide op in het Hollandse Papendrecht.

Bruce Springsteen

Hoe dan? Bruce Springsteens moeder was een Italiaanse juridische secretaresse en zijn vader een Iers-Nederlandse buschauffeur.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws