doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hoe ziet het leven van de K3’tjes er écht uit?

"Iedereen die drie shows per dag aankan, is welkom," luidt de bondige vacature van Gert Verhulst.
.
Het leven van een K3

Eén dag nadat Klaasje liet weten dat ze K3 zal verlaten, loopt het storm om haar plaats in te nemen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Naast het nieuws dat ze de populaire groep zal verlaten deed Studio 100 meteen ook een oproep voor een opvolgster of opvolger. Want ook jongens mogen zich vanaf nu inschrijven voor een felbegeerde plaats in het bekende K3. Momenteel staat de teller op meer dan 6500 inschrijven waarvan één derde jongens.

"Iedereen die drie shows per dag aankan, is welkom," luidt de bondige vacature van Gert Verhulst. Dat het een pittige baan is, vertelt Anja van Mensel, CEO van Studio 100: "Het is een fulltime job met heel onregelmatige uren en een hoop weekendwerk, maar privé mogen ze eigenlijk alles." Tatoeages mogen, maar roken liever niet, of althans; niet in het zicht in ieder geval. Nu Klaasje haar vaarwel voorbereidt, zijn Hanne en Marthe op zoek naar een nieuwe Vlaamse of Nederlandse 18-plusser die dolgraag het leven als K3'tje wil ervaren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Toch is de kans groot dat geen van aanmeldingen een juist beeld heeft van hoe die droombaan er in werkelijkheid uitziet. "De agenda is rijkelijk gevuld voor een K3," vertelt van Mensel. "We hebben het even uitgerekend, en in een normaal jaar hebben de leden van K3 zo’n 240 werkdagen. Dat is dus een fulltime job, met die nuance dat er veel weekendwerk bij komt kijken én dat hun uren heel onregelmatig zijn."

Vertrek van wéér een blonde

Het nieuws dat Klaasje Meijer K3 verlaat, zorgt voor veel reuring op sociale media. Fans reageren verdrietig en geven toe een traan weg te moeten pinken. Anderen nemen het nieuws positiever op en laten weten zich te verheugen op een mogelijk nieuwe tv-talentenjacht naar de opvolger van Klaasje. En velen zijn enthousiast over het feit dat vanaf nu ook mannen zich mogen aanmelden.

Anderen merken ironisch op dat het lijkt alsof 'de blonde uit K3' steeds de handdoek in de ring gooit. Van de oorspronkelijke samenstelling verliet Kathleen Aerts in 2009 ook als eerste de groep. Zij werd vervangen door Josje Huisman. In 2015 werd de hele groep vervangen door de huidige leden Klaasje, Hanne en Marthe. En binnenkort wordt het plekje van Klaasje opgevuld door een nieuwe K3!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws