doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kijkers zijn niet te spreken over 'MAFS'-deelnemer Daisy

In de aflevering van maandagavond wordt eens te meer duidelijk dat liefde zich niet per se laat leiden door de wetenschap.
Mick en Daisy Married at first Sight
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Al enkele weken kunnen we de hartstochtelijke én ongemakkelijke liefdesavonturen van de Married At First Sight deelnemers bewonderen.

Hoewel iedereen in het begin hartstikke positief door de verf kwam en de matchmakers een dikke pluim verdienden, horen we nu een tegengeluid op Twitter. Als we het medium moeten geloven, is iedereen klaar met één deelneemster. Zo hebben kijkers enorm veel kritiek op Daisy, de kersverse vrouw van Amsterdammer Mick.

Gisteravond was te zien dat iedereen zijn of haar koffers weer inpakte en terugreisde naar Nederland. De honeymoon was daarmee officieel over. Het programma bedacht een nieuw onderdeel, het koppelsweekend, en daar werd tijdens de aflevering gisteren op ingezoomd. Met het nieuwe onderdeel konden de zes stellen kennis met elkaar maken en hun ervaringen uitwisselen (in de jacuzzi). Lang verhaal kort: 'Daisy heeft zich van haar ware kant laten zien' en 'Mick mag blij zijn dat het erop zit', valt er op Twitter te lezen.

Daisy verwijt in de aflevering Mick ervan dat hij 'niet open staat voor het experiment'. Alle tijd en moeite die ze in haar deelname heeft gestoken, zou voor niets zijn geweest. De kijkers zijn niet te spreken over het gedrag en de toon die Daisy opzet en laten dat massaal weten via Twitter.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Hoe dit liefdesavontuur zal gaan aflopen (wij hebben al wel een idee..) zie je vanavond in de laatste aflevering van Married at First Sight.

Laatste nieuws