doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Is dit het bewijs dat MAFS-Lars en Lizzy nu al gescheiden zijn?

Het lijkt hét succeskoppel van dit seizoen: Lizzy en Lars in Married At First Sight.
.
Lars en Lizzy MAFS

Het moest het succeskoppel van het seizoen worden, maar als we het laatste nieuws mogen geloven, zijn Married At First Sight- koppel Lizzy en Lars gescheiden.

De twee zouden hun 'huwelijk' niet lang hebben volgehouden. Alerte volgers van Lizzy lijken dit te weten door grondig op haar Instagrampagina te speuren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het lijkt hét succeskoppel van dit seizoen: Lizzy en Lars in Married At First Sight. Met een matchscore van 80% hadden ze een droomscore en leek alles mogelijk. Ze zijn in het huwelijksbootje gestapt en de eerste nacht van hun huwelijksreis verloopt al meteen goed. Er is een duidelijke klik, maar toch lijkt het erop dat ze dit avontuur niet als getrouwd stel hebben overleefd.

Lizzy deelt op Instagram namelijk hoe blij ze is met haar nieuwe appartement. "Nieuwbouw appartement + nieuwe auto = topweek", schrijft ze bij de onderstaande foto. De MAFS-ster woont bij haar ouders, terwijl Lars een eigen huis heeft. Nu ze een nieuwbouwappartement gekocht heeft, lijkt duidelijk dat ze in ieder geval niet met haar 'man' gaat samenwonen. Ook valt het fans op dat ze haar trouwring niet draagt.

Maar ook Lizzy kreeg lucht van alle commotie rondom haar huwelijk en besloot op haar Instagramaccount het een en ander duidelijk te maken, zie hieronder: ↓

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Dan maar hopen op het beste en de Married At First Sight-afleveringen braaf volgen?

Laatste nieuws