doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Smoorverliefde Samantha 'Barbie' de Jong laat tattoo van haar vriend zetten

Jett Rebel openhartig in Beau Monde: 'Ik vind het niet leuk dat ik mezelf jarenlang van alles kwalijk genomen heb'

Zanger Jett Rebel (30) komt er maar gewoon voor uit: hij is een shopaholic. En een hoarder. Soms koopt hij ineens heel veel kleren, dan weer badartikelen, kookgerei of gewoon heel veel “domme dingen”.
Jett Rebel

Zanger Jett Rebel (30) komt er maar gewoon voor uit: hij is een shopaholic. En een hoarder. Soms koopt hij ineens heel veel kleren, dan weer badartikelen, kookgerei of gewoon heel veel “domme dingen”. Om vervolgens zijn huis vol te zetten met planten. “Ik koop er geen tien, maar meteen zestig.”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Welke karaktertrek van jezelf betreur je het meest? “Ik vind het niet leuk dat ik mezelf jarenlang van alles kwalijk genomen heb. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het helemaal geen zin heeft om dat continu te doen. Ja, er zijn veel dingen die ik in het verleden anders had willen aanpakken, maar dat kan ik nu toch niet meer veranderen. Het enige wat ik wel kan doen, is het beter doen in de toekomst.”

Waar verkwist je je geld aan? “Ik kom er gewoon voor uit: ik ben een shopaholic. En een hoarder. Ik verzamel heel veel domme dingen. Soms koop ik heel veel kleren, dan weer badartikelen, vervolgens kookgerei, daarna wagonladingen cd’s, dan ineens staat het hele huis vol planten. Dat gaat in fases – en dan meteen heel extreem. Ik koop niet tien planten, maar meteen zestig. In zo’n periode ben ik alleen maar daarmee bezig, wat na een paar maanden weer verwatert. En dan komt er iets anders voor in de plaats. Het enige wat altijd blijft, is mijn muziek en mijn kat.”

Het leven is een rollercoaster. Wat is jouw diepste dal? “Dat was vijf jaar geleden. Op dat moment was mijn verslaving op z’n heftigst en mijn depressie op zijn ergst. Het gat waarin ik zat, was zo diep dat de uitgang niet meer zichtbaar was.”

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? “Ik zie mezelf. Dat klinkt misschien raar, maar voor iemand die zichzelf een hele tijd kwijt is geweest, is het een heel prettig gevoel om te zien dat je gewoon jezelf bent.”

Meer lezen over Jett? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkels!

Laatste nieuws