Tip! Vier leuke soort jurkjes voor in de zomer

Ben je op zoek naar inspiratie op jurkjes gebied?
Zomerjurk Advertorial

Je hebt er zolang naar uitgekeken en het is dan eindelijk zo ver: je gaat op vakantie. Bij een zonnige vakantie in de zomer horen natuurlijk leuke jurkjes waarin je vrij kan bewegen. Het grote voordeel van jurkjes is dat deze lekker luchtig zijn en dus niet te warm. Ben je op zoek naar inspiratie op jurkjes gebied? Dan kan je hieronder vier soorten jurkjes vinden die ideaal zijn voor je zomervakantie.

Lekker simpel

Wanneer je op reis gaat, moet je vooral niet al te moeilijk denken wat betreft dameskleding. Je wil tijdens de vakantie natuurlijk niet alleen maar bezig zijn met je outfits, maar vooral met genieten van je vrije tijd en het lekkere weer. Kies daarom voor een simpel jurkje. Hierbij kan je denken aan een T-shirt jurkje. Als het echt heel warm is, kan je zwarte jurkjes het beste vermijden. Zwart trekt de zon namelijk aan waardoor je het sneller warm krijgt.

Wikkeljurkjes

Er is een soort jurkje die je voor verschillende gelegenheden kan dragen tijdens de zomer. Dit is een wikkeljurk. De naam zegt het eigenlijk al: je wikkelt de jurk om je lichaam heen, waardoor de jurk mooi op je lichaam aansluit. Het fijne aan deze jurkjes is dat deze vaak heel luchtig zijn en in allerlei kleuren en vormen beschikbaar zijn. Zo kan je op zoek gaan naar een wikkeljurk die perfect bij je past. Dit jurkje kan je dragen tijdens een tuinfeestje of een middagje shoppen.

Gezellige feestjes

Vakantie staat over het algemeen in het teken van gezelligheid. Denk aan de lange avonden in de tuin of een gezellige BBQ met vrienden en familie. Het maakt hierbij echt niet uit of je op vakantie bent in eigen land of in het buitenland. Dit betekent dat je soms ook er even extra feestelijk uit kan zien, zelfs in een zomerjurk. Een cocktailjurk past hier perfect bij.

Festivalseizoen

Tijdens de vakanties vinden er vaak festivals plaats. Heb je een leuk festival op de planning en weet je niet wat je aan wil doen? Een zomerjurk is hier een perfecte oplossing voor, omdat je niet te warm gekleed wil zijn tijdens een festival. Je gaat vast en zeker de hele dag dansen op muziek. Veel mensen kiezen tijdens festivals voor jurkjes met gekke printjes. Dit valt een beetje onder de hippie stijl. Je kan zelf kiezen voor wat voor lengte je gaat. Kies iets waar jij je comfortabel in voelt zodat je optimaal kan genieten van je vakantie.

Laatste nieuws