Zien: jarige prins Louis op weg naar zijn eerste ‘schooldag’

Adorable!

Lees ook

Happy birthday, prins Louis! Het jongste kind van prins William en hertogin Kate wordt vandaag 3 jaar en dat vieren we uiteraard met een gloednieuwe foto.

Altijd leuk om de Cambridge-kinderen op te zien groeien, helemaal omdat we niet vaak nieuwe kiekjes van George, Charlotte en Louis te zien krijgen. Een uitzondering: hun verjaardagen. Dan worden we traditioneel getrakteerd op een nieuwe foto, om vervolgens te verzuchten hoe groot ze al worden.

Prins Louis op de fiets

Vandaag is het prins Louis die 3 kaarsjes uit mag blazen op zijn birthday cake. De hertog en hertogin van Cambridge delen een zoete foto van hun jongste kind op zijn rode fietsje onderweg naar zijn eerste dag op de peuterschool.

Royal fans zijn er als de kippen bij om te zeggen hoeveel de kleine Louis op zijn grote broer prins George lijkt en zich te verbazen over de loopfiets ('Waar zijn de trappers? Might be a Europe thing').

Even terugblikken

Omdat we aan één foto niet genoeg hebben, pakken we het archief er ook nog even bij. Dit was Louis een jaar geleden, toen al aan het oefenen voor zijn voornaamste bezigheid op de peuterschool.

En dit is twee jaar geleden, met een degelijke gebreide trui. Niet eens zo verschillend van zijn outfit anno 2021.

Zelfs kort na zijn doop al net zo fotogeniek als mama!

En voor iedereen die nog twijfelt of prins Louis op prins George lijkt of toch niet, dit was George op driejarige leeftijd. Geen twee druppels water, maar onmiskenbaar 'familie van'. Al ligt het maar aan de kledingkeuze.

Beeld: Brunopress, Kensington Royal

Laatste nieuws

Zie ook