Wauw! Koningin Máxima en de prinsessen op glamour

Onze koningin trapt haar verjaardagsfeest in stijl af!

Lees ook

Koningin Máxima trapt haar verjaardagsweek in hoog glamour af.

Het was gisteravond een feestelijk comité in Carré, niet alleen de Royal Jarige Jet, maar ook koning Willem-Alexander, prinses Beatrix en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane waren aanwezig om een muzikale verjaardagstaart in ontvangst te nemen. De taart met 50 kaarsjes, ter ere van de 50e verjaardag van de koningin op 17 mei (da's aanstaande maandag), staat symbool voor kleine en grote muzikale initiatieven naar aanleiding van de campagne van Méér Muziek in de Klas. Het doel is nog meer duurzaam en structureel muziekonderwijs voor alle 1,4 miljoen basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Het is een missie die Máxima aan het hart gaat en dat vierde ze in een creatie van Iris van Herpen. Het zit de koningin als gegoten! Als dit nog maar voorproefje is, wat mogen we dan nog gaan verwachten? Wij zitten er klaar voor!

Kroonprinses Amalia trok een bloemenjurk van Needle & Thread aan met daaronder stiletto’s van Louboutin.

Prinses Alexia koos voor een metallic Maje met giga (!!) plateauzolen. Dit is het linkje naar de jurk.

En ook prinses Ariane shopte bij Needle & Thread voor deze boho maxidress. A good time was had by all!

Helemaal een aftrapper was de Iris van Herpen niet, de koningin werd begin deze week al gespot op een modemomentje. Zo vielen de Claes Iversen die haar omtoverde tot onze eigen Golden Girl en de Natan in het zachtroze enorm in de smaak. Wauw!

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook