Maxime Meiland: ‘Vader van Claire heeft weer contact gezocht’

Net nu Maxime helemaal gesetteld is met grote liefde Leroy, duikt de biologische vader van Claire weer op.

Lees ook

Het gaat Maxime Meiland voor de wind: ze is happy met haar grote liefde Leroy, dochtertje Claire, de aanstaande baby en haar droomhuis in Noordwijk. Alleen een ongemakkelijk moment met de biologische vader van Claire, die al sinds de geboorte uit beeld is, gooit roet in het eten. Na jarenlange stilte heeft hij plotseling contact opgenomen.

Contact gezocht

Op haar 21e raakte Maxime ongepland zwanger van Jaap, haar vriend destijds. Hij was niet van plan om de zorg voor zijn dochtertje op zich te nemen en verdween uit beeld. Inmiddels is Maxime dolgelukkig met dochter Claire en heeft ze in eerdere interviews bekend gemaakt dat ze vrede heeft met de situatie.

In de nieuwste Story vertelt Maxime echter dat de biologische vader van Claire onlangs plotseling contact zocht met de Chateau Meiland-ster. “Hij heeft een tijdje terug wel contact met me gezocht, maar dat vind ik heel moeilijk.”

Gelukkig staan Maximes vrienden klaar met wijze raad. “Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen”, vertelt Maxime vastbesloten. “Dat doe ik ook.”

Biologische vader

De biologische vader van Claire kwam onlangs ook niet goed uit de verf in een interview dat Maxime had met VIVA Mama. Toen ze op 21-jarige leeftijd zwanger raakte, besloot ze in eerste instantie om de baby weg te laten halen. De vader van het kind zou meegaan naar de abortuskliniek, zo vertelt Maxime.

“Hij wilde meegaan naar de kliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei'.” De familie van Claires vader heeft geen contact met Maxime en haar dochtertje. “Ik was de schuldige vond die familie (…) Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.'”

De band tussen Clairtje en Leroy is gelukkig enorm goed. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed en Claire is gek op hem. Ze zegt ook papa”, vertelde de blondine daar eerder over.

Bron: Grazia, Story, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook