Zó zou prinses Diana er nu uitzien

Het verlegen meisje werd een prinses die tot op heden geroemd wordt.

Het verlegen meisje werd een prinses die tot op heden geroemd wordt.

Diana Frances werd geboren als vierde kind van John Spencer, lord Althorp en zijn eerste vrouw Frances Roche. De adellijke familie heeft goede connecties: Diana's oma van zowel vaders als moeders kant was hofdame van de Queen Mum. Het gezin woont eerst op Park House op landgoed Sandringham, dat ze huren van de Queen. In de zomer speelde Diana veel met prins Edward en prins Andrew, de jongste zonen van koningin Elizabeth. Het was ook juist die connectie dat de Spencers in contact kwamen met de Britse koninklijke familie.

Een paar jaar vooruit en een verbroken verloving met haar oudere zus later en Lady Diana Spencer werd Prinses van Wales door haar jawoord met kroonprins Charles. Ze werd geliefd en werd de meest gefotografeerde vrouw van de wereld, wat uiteindelijk tot haar overlijden leidde. De prinses overleed tijdens een auto-ongeluk in Parijs tijdens een navolging van paparazzi. Ze werd 36. We blijven erover fantaseren: hoe zou de toen prachtige prinses er hedendaags uitzien? Hieronder hebben we het antwoord voor je klaar liggen ↓

Bron: PhoJoe
Link tool: post not found

Thanks to slimme computers en wat goochelwerk hebben we een plaatje. Prinses Diana zou hier zo'n 60 jaar zijn. Als ze genetisch een beetje geluk had natuurlijk.

Beeld: BrunoPress, PhoJoe

Laatste nieuws