Harry en Meghan hebben een speciale band met déze popster

Harry en Meghan houden er een paar jaloersmakende vriendschappen op na…

Lees ook

Dat er een speciale connectie bestaat tussen Elton John en de Britse royals is al jaren geen geheim meer. Maar dat Harry, Meghan, Elton én zijn echtgenoot David Furnish veel tijd met elkaar doorbrengen is minder bekend. We staan stil bij een aantal speciale belevenissen van de koppels.

Elton bracht al tijd door met Harry en Meghan voor hun verloving

In de zomer van 2017 brachten Harry en Megs een bezoek aan Elton in het Italiaanse Sicilië. John kreeg op die manier een goede indruk van hoe serieus de twee waren over hun relatie. “Ik kon zien dat ze volledig verliefd op elkaar waren”, zei Elton hier later over tijdens een interview in 2018. In hetzelfde interview vertelde hij ook zeker te weten dat Diana, een goede vriendin van hem, trots zou zijn op haar jongens.

Elton trad op op de bruiloft van Harry en Meghan

Dat Elton en zijn man David te gast waren tijdens het huwelijk, hebben we allemaal kunnen zien. Maar hij heeft op de privéreceptie na het huwelijk ook een optreden gegeven. Naar verluidt introduceerde Harry zijn vriend na een korte speech met de woorden: “Kan iemand hier piano spelen?” Elton bracht vervolgens zijn hits ‘Your Song’, ‘Tiny Dancer’, ‘Circle of Life’ en ‘I’m Still Standing’ ten gehore.

Elton en echtgenoot David tijdens het huwelijk van Harry en Meghan, Beeld: BrunoPress

Elton heeft het meerdere keren publiekelijk opgenomen voor de hertog en hertogin

Harry en Meghan hebben nogal wat kritiek over zich heen gekregen de afgelopen jaren. Zo ook toen ze met een privévliegtuig naar Nice vlogen om Elton daar te bezoeken. Volgens velen paste deze actie niet bij hun inzet tegen klimaatverandering. Elton liet het er niet bij zitten en in een publiek statement zei hij: “Prins Harry’s moeder Diana, de prinses van Wales, was een van mijn dierbaarste vrienden. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om Harry en zijn familie te beschermen tegen onnodige bemoeienis van de pers. Iets dat direct heeft bijgedragen aan de dood van Diana.” Hij benadrukte vervolgens dat hij en zijn man ervoor gezorgd hadden dat Harry en Meghan beschikking hadden over het vliegtuig.

Beeld: BrunoPress

Elton en David werken samen met het stel aan mediaproducties 

Elton was een van de namen die een bijdrage leverde aan een speciale kerstpodcast van Harry en Meghan. Daarnaast werken zowel David Furnish als Meghan mee aan een nieuwe geanimeerde Netflix-serie met de naam Pearl. We zijn benieuwd wat de twee power couples nog meer voor ons in petto hebben de komende tijd.

Bron: Town & Country | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook