Dit is wanneer Caroline de Bruijn denkt GTST te verlaten

"Mijn vertrek kan twee kanten opgaan."

Lees ook

Sinds 1992 schittert Caroline de Bruijn als Janine in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Je kunt dus eigenlijk niet om haar heen. Want wat zou het raar zijn als de actrice besluit om er een punt achter te zetten. Dat zou toch niet? In de GTST Podcast doet ze een boekje open over een eventueel (relax, er is nog niks bevestigd) vertrek. “Mijn vertrek kan twee kanten opgaan.”

Helaas, niet meer vier dagen per week voor de buis. De zomerstop is aangebroken en dat betekent dat we enkele weken zonder onze favoriete soapserie zitten. Gelukkig is er een GTST podcast in het leven geroepen, waarin alle sterren van de serie allerlei interessante en spraakmakende vragen beantwoorden. Dit keer was Caroline aan de beurt en sprak openhartig over haar persoonlijke leven en haar toekomstige vertrek.

Caroline krijgt de vraag wat de gekste aanname over haar persoonlijke leven is die ze ooit gekregen of gelezen heeft: “Mensen verwachten dat Erik de Vogel en ik (de twee zijn getrouwd, hebben een dochter samen en spelen in de soapserie al járenlang een koppel) elkaar ook thuis bij onze acteernamen, Ludo en Janine, noemen. Nou, dan denk ik dat je wel echt naar de dokter moet, hoor”, grapt ze.

Ook geeft ze antwoord op de vraag wanneer ze verwacht de serie te gaan verlaten. “Jeetje wat een vraag!”, begint ze. “Nou ik heb zelf inmiddels wel het vermoeden dat ik pas ga stoppen als de serie zelf ook gaat stoppen”, verklaart Caroline. “Maar, ik heb wel eens eerder gezegd dat als Erik mocht weggaan dat ik niet weet of ik het nog wel zo leuk vindt.” Gelukkig voor ons zijn er nog geen plannen om 'Janine' uit GTST te halen, pfieuw!

Bron: GTST | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook