Is dit de reden dat prins Harry vaker in Engeland zal zijn?

Wie weet of zijn bedrijfstrips wat doen voor de welgesteldheid met The Firm & Co.

Lees ook

Je hoopt 't van harte: de ontboezeming van de fete tussen de Windsors en prins Harry.

Deze week kwam het hoge woord eruit: de Britse prins zal vaker voet op vaderlandse bodem zetten, maar niet om een gezellig kopje thee met de Queen te drinken, maar enkel voor keiharde business. De Sussex'jes doen hard hun best om hun fijne leven in Montecito te kunnen bekostigen. Eerder werd dat duidelijk met lucratieve deals met Netflix en Spotify en dat een gulle uitgeverij één (maar er wordt vier gefluisterd) boek van de prins gaat publiceren. Ook heeft Harry recent een nieuwe baan bij de Amerikaanse start-up BetterUp aangenomen en juist hiervoor zou hij vaker het vliegtuig moeten pakken.

De start-up zou een nieuwe vestiging openen in Londen. Harry, die sinds zijn stap terug binnen het Britse koningshuis met zijn gezin in Californië woont, was nauw betrokken bij de zoektocht naar een geschikte locatie. De prins 'kwam met goede ideeën en tips', vertelt de directeur van de organisatie aan The Times. Harry begon in maart bij de start-up in de functie Chief Impact Officer (whatever that may mean). “In deze rol gaat hij voornamelijk over managementzaken en werkt hij nauw samen met de topman van het bedrijf.” Het bedrijf zelf is gespecialiseerd in coaching en mentale gezondheid, een onderwerp dat de prins natuurlijk aan het hart gaat. Mooi dat hij hier zijn plek gevonden heeft!

Het is enige tijd geleden dat de hertog van Sussex op Britse bodem te vinden was. Sinds zijn definitieve vertrek met zijn hele hebben en houwen naar de andere kant van de wereld, is de prins enkel voor twee vliegensvlugge bezoeken in Engeland geweest. Zo was de prins in april aanwezig bij de uitvaart van zijn opa, prins Philip, en onthulde hij begin deze maand samen met zijn broer prins William een standbeeld van hun moeder Diana.

Maar nog even en het op-en-neer vliegen naar zijn vaderland zal als vertrouwd voelen. Wie weet of zijn bedrijfstrips wat doen voor de welgesteldheid met The Firm & Co.

Bron: The Times, BetterUp | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook