Broer Meghan Markle waarschuwde prins Harry voor zijn zus 

Thomas Markle Jr. heeft flink uitgehaald naar zijn halfzus.

Thomas Markle Jr., de oudere broer van Meghan, is binnenkort te zien in de Australische VIP-variant van Big Brother. Hoewel de halfbroer van de hertogin van Sussex al jaren geen contact meer met haar heeft, laat hij zich in de trailer van het realityprogramma behoorlijk negatief over haar uit.

Oppervlakkig

Thomas zal binnenkort, net als zijn halfzus, vaker te zien zijn op televisie. In de trailer van het nieuwe seizoen van Big Brother stelt Thomas zich zelfs voor als 'de grootste broer' van Meghan. Echter gedraagt hij zich allesbehalve als een grote broer, want verder heeft hij maar weinig positiefs over zijn halfzus te melden.

Zo noemt hij Meghan onder meer 'oppervlakkig'. Ook zou de 55-jarige Markle prins Harry voor zijn halfzus hebben gewaarschuwd. “Ik denk dat ze je leven gaat verwoesten”, zou hij tegen hem hebben gezegd.

Drama

Binnenkort zullen we Thomas 24/7 kunnen volgen. Of Meghan blij is met zijn deelname aan het programma, is echter nog maar de vraag. Gelukkig zijn er nog veel meer VIP-deelnemers te zien. Andere sterren die de halfbroer van Meghan tegenkomt in het Big Brother-huis, zijn onder meer Omarosa Manigault Newman en Caitlyn Jenner. Als we de trailer mogen geloven gaat het weer een seizoen vol drama worden.

Overigens is Thomas niet vies van een goeie kwaliteitscameo op z’n tijd. Hij deed eerder ook al mee aan 'Celebrity Boxing'. Een box-evenement dat hij won nadat zijn tegenstander werd gediskwalificeerd.

Geen contact

Hoewel Thomas en Meghan dezelfde vader hebben, hebben ze geen contact met elkaar. Voor zover bekend hebben de twee elkaar voor het laatst gezien in 2011 tijdens de uitvaart van een familielid. Thomas heeft zich sindsdien, net als zijn vader, vaak negatief uitgelaten over Meghan in de media.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws