Fashion queens: de modeweek van Máxima en Letizia

De trends van deze week? Letizia gaat voor blauw, Máxima voor hoofddeksels!

Lees ook

Koningin Letizia vierde deze week haar 49e verjaardag, koningin Máxima was vooral in het nieuws vanwege het ongelukje met haar hand. Maar in goede en in slechte tijden, beide fashion queens haalden weer heel wat leuke robes uit de kast.

Blauw en zomers

In Spanje kan het nog, heerlijk in je zomerjurk over straat. Letizia maakt er gretig gebruik van en koos meermaals voor luchtig en blauw bij haar culturele uitstapjes. Show die killerbenen nu de zon nog schijnt! In een confetti-jurkje van Hugo Boss bezocht ze de boekenmarkt van Madrid, ze opende een nieuwe museumtentoonstelling in een lichtblauwe japon van Pedro del Hierro en ging nógmaals voor Hugo Boss met een full denim blousejurk bij een jubileum van de universiteit van Madrid. Welke is jouw favoriet?

Geen nieuwe portretfoto ter ere van haar verjaardag, die heeft Letizia gewoon rustig gevierd met haar familie. Voor het eerst zonder prinses Leonor, dat wel.

Groen als gras

Zo kleurvast als die van koningin Letizia was Máxima's garderobe deze week niet. Wel hebben we 'n hoop hoedjes en haarbanden gezien, om er nog een thema in te zoeken. Het koningspaar bracht deze week onder andere een streekbezoek aan Salland. De plisséjurk van NATAN kleurt mooi bij de rest van het plaatje, toch?

Beeld: BrunoPress

De rest van de week ruilde Máxima de felle kleurtjes om voor beige- en lichtroze tinten. In Midden-Groningen kwam er weer een jurk van Zeus + Dione tevoorschijn, met een printje dat we eerder deze maand hebben gezien. Bij de opening van nationale supercomputer Snellius matchte Máx lekker met de roze loper. En daar is ook weer de haarband waar de koningin geen genoeg van kan krijgen.

En, welke koningin doet jouw modehart sneller kloppen deze week? Laat het ons weten in de Facebook-comments!

Bron: Modekoningin Máxima, Queen Letizia Style | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook