‘Prinses Beatrice opgenomen in ziekenhuis, baby kan elk moment komen’

Maken we vandaag nog kennis met het twaalfde achterkleinkind van de Queen?

Lees ook

Het eerste kindje van prinses Beatrice is onderweg! De aanstaande moeder zou gespot zijn in het prestigieuze Portland Hospital, waar ook prinses Eugenie en Meghan Markle zijn bevallen.

Vorige week zagen we aan de prachtige babybuik van Beatrice al dat baby York niet lang meer op zich laat wachten, en volgens sommige royaltykenners kan de aankondiging vanuit Buckingham Palace nu elk moment komen. Royal reporter Robert Jobson schrijft op Twitter dat de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson is opgenomen in het ziekenhuis en dat de 'geboorte van het twaalfde achterkleinkind van de Queen op handen is.'

Het kan natuurlijk ook gaan om een complicatie, maar we hopen snel op goed nieuws. De prinses gaat naar verluidt bevallen in het Portland Hospital, een luxueus moeder-en-kind-ziekenhuis waar champagne en high teas geserveerd worden en waarvan patiënten zeggen dat 't net is als verblijven in The Ritz. Beatrice's zus Eugenie zette haar baby er ter wereld, Meghan Markle beviel er van Archie én de prinses van York is er bovendien zelf ook geboren. Helemaal royal approved dus, deze influencer gaf ons al een kijkje:

Buckingham Palace maakte in het voorjaar bekend dat prinses Beatrice en Edo Mapelli Mozzi hun eerste kindje samen verwachten. Edoardo heeft al een zoon uit een eerdere relatie, Wolfie. Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar over de namen wordt natuurlijk al druk gespeculeerd. Aangezien Edoardo een Italiaanse achtergrond heeft, staan klassieke namen als Arabella, Cecilia, Julius en Francesco hoog in het lijstje. Helemaal bovenaan staan Florence voor een meisje, Theodore voor een jongetje. En als tweede (derde, vierde?) naam zal er vást een vernoeming naar Queen Elizabeth of prins Philip tussen zitten. We zullen het snel weten!

Bron: 9Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook