Dit is de enige plek waar prins William en hertogin Kate echt tot rust kunnen komen

Dates? Uitjes met het gezin? Die plannen de Cambridgje's het liefst hier.

Lees ook

Een leven buiten de schijnwerpers zit er voor royals als Kate Middleton en prins William nauwelijks in. Toch weet het koninklijke koppel zich regelmatig terug te trekken in het pittoreske Norfolk. Daarbij spelen de plaatselijke inwoners van de regio een belangrijke rol.

Ontspannen

De hertog en hertogin vertrekken regelmatig naar Norfolk om daar in hun buitenhuis, Anmer Hall, even te ontspannen met de kinderen. Norfolk is een van de weinige plekken waar de royals echt tot rust kunnen komen. De lokale inwoners hebben namelijk begrip voor de privacy van Kate en William.

“De lokale bevolking is ongelooflijk beschermend tegen hen, je ziet vaak dat mensen hun camera of telefoon tevoorschijn halen en ze opnemen, maar in Norfolk worden ze gewoon met rust gelaten voor de familiegelegenheid”, vertelt royalty expert Katie Nicholl aan OK. Onlangs kwam er toch een kiekje naar buiten: William, Kate en de kinderen die bij een plaatselijke pub burgers en frietjes aan het eten waren. Want ze weten dat ze juist hier een doodgewoon gezinnetje kunnen zijn.

Dates

“Als je met iemand uit North Norfolk spreekt, zijn ze ongelooflijk trots dat William en Kate een liefdesrelatie met Norfolk voortzetten die al generaties teruggaat. Kate en William gaan vaak naar dezelfde plaatsen, en dat zijn plekken waar ze bekend zijn en een goede band hebben met de gastheer of gastvrouw”, vervolgt Katie.

“Norfolk is een van de weinige plaatsen waar ze als gezin kunnen genieten van gewone, alledaagse ervaringen.” Katie vertelt dat William en Kate regelmatig op date gaan in Norfolk en dat niemand er dan iets over zegt. Dus mocht je de hertog en hertogin eens tegen het lijf lopen in de regio, vraag vooral níét om een selfie.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook