De beste Halloweenkostuums van de royals

Van prinses Eugenie tot prinses Madeleine: deze royals zijn de verkleedkist weer eens ingedoken.

Lees ook

Afgelopen weekend was het Halloween: in Nederland nog niet zo populair, maar in het buitenland des te meer. Niet alleen doken talloze celebs de verkleedkist in, ook de royals kunnen er wat van.

Prinses Maria-Olympia van Griekenland

De queen of dressing up? Die titel gaat overduidelijk naar prinses Maria-Olympia van Griekenland. Op Instagram deelt moeder Marie-Chantal een kiekje van haar dochter in haar Halloweenkostuum. Te zien is dat ze zich samen met haar vriendin Ella heeft verkleed als de beruchte Grady-tweeling uit de thrillerfilm The Shining. “En het beste kostuum dit jaar gaat naar Olympia en Ella. Happy Halloween“, schrijft Marie-Chantal bij de foto.

Prinses Eugenie en baby August

Ook prinses Eugenie en haar zoon August Brooksbank doen vrolijk mee met het Halloweenfestijn. Op Instagram deelt de Britse prinses een aandoenlijke foto van haar zoontje, die in een 'eng' blauw monsterpakje is gehesen. Het lijkt erop dat hij met een Minion, bekend van de film Despicable Me, aan het spelen is. “Ik vraag me af waar ze het over hebben”, grapt Eugenie onder het kiekje.

Prinses Madeleine van Zweden

Een royal family die ieder jaar weer uitpakt met Halloween, is het gezin van prinses Madeleine. Op Instagram deelt de Zweedse prinses dit keer een kiekje met heel uiteenlopende kostuums. Van rocksterren tot lieve feeën: we zien het allemaal voorbijkomen.

Ex-prinses Tessy van Luxemburg

Voormalig prinses Tessy van Luxemburg heeft er een druk weekendje op zitten. Zaterdag hulde ze zich in het wit voor de doop van haar zoon Theodor en zondag trok ze een kostuum met veren uit de verkleedkist. Echtgenoot Frank Floessel ging voor een niet zo origineel Halloweenkostuum: hij schminkte zijn gezicht namelijk zoals dat van de Joker.

Bron: 9Honey | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook