Happy family: prins Louis van Luxemburg deelt foto met verloofde en zijn zonen

Komt de Luxemburgse royal wedding al dichterbij?

We weten nog niet precies wanneer prins Louis van Luxemburg in het huwelijksbootje stapt met zijn Scarlett-Lauren, maar het officiële poseren voor portretten begint alvast.

Louis & Scarlett-Lauren

In april dit jaar kondigde de Luxemburgse prins aan dat hij verloofd is met de Parijse advocate Scarlett-Lauren Sirgue. Het is niet de eerste keer dat Louis het jawoord gaat geven. In 2006 trouwde hij – na veel ophef in het groothertogdom – met Tessy Antony, met wie hij toen al samen een zoontje had. Binnenkort is het tijd voor royal wedding nummer twee.

Tessy en Louis kregen twee kinderen, prins Gabriel en prins Noah, maar in 2019 kwam het royal sprookje tot een einde. Inmiddels hebben beiden opnieuw het liefdesgeluk gevonden. Tessy trouwde eerder dit jaar met de Zwitserse zakenman Frank Floessel, met wie ze in september baby Theodor verwelkomde. Ook gaf ze haar zegen voor het nieuwe huwelijk van haar ex-prins. “Gabe, Noah, Frank en ik zijn zo blij voor jullie allebei en wensen jullie het allerbeste en heel veel geluk.”

Familieportret

Prinsen Gabriel (15 jaar) en Noah (14 jaar) brengen nu veel tijd door bij hun moeder, stiefvader en halfbroertje Theodor, maar een recente foto laat zien dat ze ook heus nog aan het Luxemburgse hof te vinden zijn. De drie prinsen poseren op hun paasbest met de nieuwe aanwinst binnen de familie.

Prins Louis, Scarlett-Lauren Sirgue en prinsen Noah en Gabriel. ©Maison du Grand-Duc / Sophie Margue

Naast de formele momentjes (er staan er Scarlett-Lauren waarschijnlijk nog een hoop te wachten met haar entree binnen de groothertogelijke familie) is er ook ruimte voor wat lossere plaatjes. Op Instagram laat Scarlett-Lauren zien dat ze het prima kan vinden met haar bonuszoons. Nu is 't wachten op de koninklijke bruiloft. We kijken uit naar het moment dat Luxemburg weer een prinses rijker is!

Bron: Blauw Bloed, Tatler | Beeld: BrunoPress, Cour grand-ducale de Luxembourg

Laatste nieuws