Leuk! Dit is het monogram van prinses Amalia geworden

Als volwassen prinses is je briefpapier natuurlijk niet compleet zonder zwierige krabbel.

Lees ook

De riante toelage die prinses Amalia na haar achttiende verjaardag kon krijgen, weigerde ze, maar haar eigen briefpapier kon nog net door de beugel.

Te koop lopen

“Ik hou er niet van als mensen te koop lopen met hun namen en titels”, vertelt prinses Amalia in het boek van Claudia de Breij. “Ja, wij hebben hier ook monogrammen, maar het staat niet op de achterkant van mijn telefoon. Ik heb tegen vriendinnen gezegd: ‘sla me als ik ooit zo word’.”

Het lijkt erop dat Amalia niet stond te springen om haar eigen monogram te krijgen, maar ze heeft er inmiddels wel eentje, zo laat een royal fan op Instagram zien. Als bedankje voor haar verjaardagskaart aan prinses Amalia kreeg ‘@my_royality_world’ koninklijke post terug, voorzien van een zwierige ‘C’ en ‘A’.

Het monogram van prinses Amalia lijkt een ‘A’ te zijn die aan beide kanten gezelschap krijgt van een ‘C’, uiteraard voorzien van een koninklijk kroontje. Royals gebruiken hun monogrammen veelal voor hun persoonlijke briefpapier, maar zoals Amalia al zei kun je hem ook op je telefoon(hoesje) laten drukken. Het is maar net waar je een personal touch aan wilt geven, nietwaar?

Post van Amalia

Hoewel prinses Amalia voorlopig rustig van haar tussenjaar blijft genieten, kan ze dus wel alvast haar eigen koninklijke post versturen. Onlangs bedankte de kroonprinses op Instagram al voor de stapels verjaardagskaarten die ze in de bus had gevonden. Zou iedereen die haar heeft geschreven ook nog een kaartje van Amalia terugkrijgen? Als ze dan toch haar eigen chique briefpapier heeft liggen…

Bron: Amalia – Claudia de Breij | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook