6 Fashion trends voor deze winter

Lees ook

Als stijlvolle vrouw volg je de modetrends natuurlijk op de voet. Nu het winter is, komen deze winterse trends als geroepen. Samen met modewinkel Van Zuilen Mode hebben wij dé vijf fashiontrends voor aankomend seizoen opgesteld. Zo blijf je ook in de winter stijlvol gekleed. 

#1: (Nep) leren broeken

(Fake) leather is terug van weggeweest! De (nep)leren broeken kwamen we vorig jaar al tegen in collecties van Marc Cain en Dante 6. Deze broeken zijn echt onmisbaar in deze winter. Zwart is de meest populaire kleur voor leren broeken. Dit najaar zul je daarnaast ook veel leren broeken in crème en rood terugzien. 

#2: Double Denim

In het najaar ligt de focus echt op de materialen. Naast (nep)leer zul je daarom ook veel denim terugzien. Vooral de combinatie van spijkerstof. Draag een mooie jeans met een spijker blouse en gilet of spencer voor een stijlvolle, speelse twist. 

#3: Grote, oversized wintertruien

De oversized trend is here to stay. Tijdens de koude dagen biedt een warme wintertrui niet alleen comfort, maar dus ook stijl! Combineer met een skinny jeans voor een mooi contrast tussen oversized en aansluitend. Je kunt een oversized wintertrui ook combineren met een maxi dress voor een elegante look. 

#4: Ceinturen met XL gespen

De tijd van kleine ceinturen is voorbij. De smalle riemen hebben plaats gemaakt voor grotere riemen met een XL gesp, vaak ook direct het logo van het merk. Met een geheel zwarte outfit, zoals een zwarte maxi jurk, kan een ceintuur met grote gesp als echte eyecatcher vormen. 

Je garderobe direct klaar maken voor de winter? Shop de nieuwste collectie damesmode op www.vanzuilenmode.nl.

#5: Zacht beige is dé basiskleur

Voor een luxe, zachte en warme uitstraling kies je dit najaar voor de kleur beige. De kleur geeft je een warme, zachte uitstraling en blendt mooi in met andere winterse kleuren. Combineer met gouden accessoires voor een extra luxe look. 

#6 Hoge laarzen voor bij elke outfit

Enkellaarsjes maken plaats voor de hoge laarzen. Dit zorgt voor een optisch langere look en staat erg chique, zoals we vaker bij de royals zien. Hoge laarzen kun je bij elke outfit combineren. Van jurk tot rok en van jeans tot pantalon. Dankzij verschillende lengtes laarzen is er voor elke vrouw een mooi paar te koop. 

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook