Love it or hate it: het hoedje van koningin Máxima

Weer 'ns wat anders dan een tiara of flaphoed!

Lees ook

Koningin Máxima heeft de smaak te pakken deze week. Twee dagen achter elkaar verschijnt ze volledig gehuld in het rood op de rode loper. Welke van deze royally red looks is jouw favoriet?

Voorproefje in Maastricht

Over ruim twee weken is het weer zo ver: de eerste ‘normale’ Koningsdag sinds tijden! Maandag kregen koning Willem-Alexander en koningin Máxima al een voorproefje in Maastricht tijdens het Koningsdagconcert, en H.M. stemde haar outfit heerlijk af op de rode loper en fluwelen theaterstoelen.

Beeld: BrunoPress

En dinsdag troffen we Máxima wéér van top tot teen in het rood aan op de red carpet, ditmaal bij het Wilminktheater in Enschede voor het voorjaarscongres van de NVVK, de branchevereniging voor schuldhulpverlening.

Beeld: BrunoPress

Een herenhoed

We weten natuurlijk dat koningin Máxima een heel scala aan hoofddeksels in haar koninklijke kleedkamer heeft liggen: tiara’s, fascinators, flaphoeden, turbans, pillboxes, relevés, haarbanden and more. Maar dit bordeauxrode exemplaar zagen we niet eerder voorbijkomen. Het gaat hierbij dan ook op een herenhoed, onthult Modekoningin Máxima, van het Parijse hoedenhuis Maison Michel. Zou ze ‘m uit de vrijetijdscollectie van Willem-Alexander hebben geleend? De styling van Máx blijft verrassen!

Beeld: BrunoPress

De rest van de outfit kan je trouwens wél bekend voorkomen. De koning droeg dezelfde jurk een paar maanden geleden nog. Ook de bordeauxrode japon van gisteren is ‘gerecycled’ (ze droeg ‘m al eens in 2018), dus het lijkt erop dat Máxima weer heeft lopen shoppen in haar eigen kledingkast afgelopen weekend. Morgen weer een volledig rode look, Majesteit?

Bron: Koninklijk Huis, Modekoningin Máxima | Beel: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook