8 x Beau Monde + Silk’n SonicSmile + Bright voor maar €50

Beauty & Beau Monde met maar liefst 76% korting!

Lees ook

Abonneer je nu op 8 x Beau Monde en krijg de SonicSmile + Bright voor een superieure gebits- en huidreiniging van Silk’n (t.w.v. €159,-) cadeau!

Maak kennis met de Silk’n SonicSmile, een sonische elektrische tandenborstel, en de Silk’n Bright, een ultra hygiënische gezichtsborstel. Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Succesvolle behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n beschikbaar voor iedereen.

SonicSmile – elektrische tandenborstel

Met 31.000 vibrerende poetsbewegingen, zorgt Silk’n SonicSmile voor een perfecte gebitsreiniging. Ten opzichte van handmatig poetsen is de elektrische tandenborstel effectiever, omdat het optimaal reinigt tussen de tanden en langs het tandvlees. Het verwijdert aanzienlijk meer tandplak en andere verontreinigingen waardoor er minder tandsteen ontstaat. De sonische tandenborstel zorgt hiermee voor gezonder tandvlees en schonere en wittere tanden.

In het kort:
– Snel resultaat bij minimaal 4 minuten gebruik per dag
– 31.000 vibrerende poetsbewegingen per minuut
– 5 programma’s, intervaltimer, waterproof (IPX7)
– Gaat tot 3 weken lang mee na 1x opladen
– Inclusief 2 opzetborstels

Bright – siliconen gezichtsreiniger

Silk’n Bright is een siliconen gezichtsborstel die de huid diep reinigt en masseert. Het heeft lange, zachte siliconen noppen die veel voordelen bieden. Vuil, olie en make-upresten worden gemakkelijk van je gezicht verwijderd, met een schoon, verfrist gevoel als resultaat. De gezichtsborstel is erg zacht wat het geschikt maakt voor alle huidtypen. De Silk’n Bright is aan twee kanten te gebruiken. De voorkant is geschikt voor diepe reiniging van de huid en is 5 keer effectiever dan handmatige reiniging. De achterkant geeft een ontspannende massage waarbij hoogfrequente vibraties ervoor zorgen dat huidverzorgingsproducten dieper in de huid doordringen en dus effectiever werken.

In het kort:
– 100% waterproof, te gebruiken in bad of douche
– 7 in te stellen snelheden, met een maximum van 8.000 vibraties per minuut
– Intervaltimer van 30 seconden
– Oplaadbaar en kan tot wel 60x gebruikt worden op één volle lading
– Inclusief handige reisetui

Beide beautytools cadeau ontvangen bij een abonnement op Beau Monde? Ga naar www.beaumonde.nl/silkn of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur)

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €5,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

 

Laatste nieuws

Zie ook