Zó ziet de vriendin van Jan Kooijman eruit

Jan en zijn vriendin zijn al zo'n twintig jaar samen, maar we hebben haar nog maar zelden gezien.

Acteur, presentator, danser en voormalig soapie Jan Kooijman staat zelf al jaren in de schijnwerpers, maar van zijn privéleven weten we maar weinig. Foto’s van zijn partner en twee dochtertjes deelt hij zelden, al verschijnt de knappe Henna Lee wel af en toe naast hem op de rode loper.

Twintig jaar samen

Jan en Henna zijn al zo’n twintig jaar samen. De twee leerden elkaar kennen bij het Scapino Ballet, nog voordat Jans showbizz-carrière een enorme vlucht nam.

In 2011 verwelkomde het stel z’n eerste dochter, Logan. In 2014 volgde nog een meisje, dat de naam Ava kreeg.

Rode loper

Waar sommige BN’ers hun privéleven graag met hun volgers delen, zet Jan eigenlijk nooit een kiekje van zijn gezin online. Privacy first! Al in 2010 liet hij weten dat hij zijn vriendin in bescherming nam en voortaan niet meer over haar zou spreken in de media. “Als ik iets roep in de media, wordt mijn vriendin daarop aangesproken”, liet de acteur destijds weten aan Grazia.

Waar we wel af en toe een glimp opvangen van Jans grote liefde, is op de rode loper. Bij premières is Henna regelmatig aan de zijde van haar partner te vinden. Een knap stel is het zeker, kijk maar op de volgende pagina!

Laatste nieuws