Wat ’n liefde: Juicechannel deelt foto’s van Eloise met vriendje

Lees ook

Dat Eloise van Oranje gelukkig is in de liefde, weten we al een tijdje. Nu verschijnen er op Instagram ook lieve foto’s van het stel. Wat een knap koppel!

Eloise en Archie

Dinsdagavond deelde roddelkanaal Juicechannel twee kiekjes van Eloise en haar vriendje, Archie, op Instagram Stories. Het lijkt te gaan om een romantisch moment op een gala en een gezellige selfie van de tortelduifjes. De foto’s zijn te bekijken in de Stories van Juichechannel – wees er wel bij vóór woensdagavond 21 uur, want dan verdwijnt de tijdelijke Story.

‘Heel verliefd’

Over Archie (’n koninklijke naam!), de liefde van de gravinfluencer, is nog weinig bekend. De kleindochter van prinses Beatrix liet november vorig jaar al weten dat ze helemaal in de wolken was met iemand, maar dat ze er verder weinig over kwijt wilde. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy“, was de eerste informatie die ze destijds over haar relatie gaf aan magazine LINDA.meiden.

Ze vertelde toen ook dat ze eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een relatie. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed”. Lief!

Bron: Juicechannel, Grazia, LINDA.meiden | Beeld: BrunoPress, Juicechannel

Laatste nieuws

Zie ook