De weekendtips van Beau Monde

Nog op zoek naar leuke to do’s (of to shop’s) voor dit weekend?

Nog op zoek naar leuke to do’s (of to shop’s) voor dit weekend? Beau Monde helpt je op weg met tips op het gebied van culi, uitgaan, shopping en meer. Kortom, alles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Dat is smullen

Nu in de bioscoop: de heerlijke nieuwe Nederlandse romcom Foodies. Een film over universele thema’s zoals dingen die we overhebben voor onze droombaan, de zoektocht naar ware liefde, maar vooral over de moed om jezelf te durven zijn. Met onder andere Sanne Vogel, Ilse Warringa en Roué Verveer.

Jetsetten vanaf de bank

Liever thuis een serie aanzetten? Vanaf deze week is The Real Housewives of Beverly Hills te streamen via hayu, waar je ook seizoen 1 tot en met 11 bingewatcht. De glamorous huisvrouwen krijgen weer te maken met turbulente vriendschappen, relatieperikelen en family struggles, maar natuurlijk krijgen we ook ’n hoop te zien van hun luxeleventje in Beverly Hills, Aspen en Mexico. Cocktailtje inschenken en kijken maar!

AAN DE KOOT

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AAN DE KOOT (@aandekoot)

Het strandtentseizoen is geopend, en we maken er gráág gebruiken. Een tijdelijke pop-up strandtent is het Scheveningse AAN DE KOOT, waarbij de eenvoud van het strandleven centraal staat. Zon op je gezicht, verkoelend drankje in je hand, (live)muziekje op de achtergrond en dansen maar! Nu te vinden aan Strand Noord 1, Scheveningen.

Volle lippen met Kendall en Kylie

Nu exclusief verkrijgbaar bij Douglas (in de winkels en online): de Kendall by Kylie Cosmetics Collection. Het iconische zussenduo komt onder andere met een pressed powder palette, lip crayon set en een lip gloss waarmee je jezelf in een handomdraai volle, maar natuurlijke lippen aanmeet. Extra fijn: de hele lijn is clean, vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en glutenvrij. Tijd om te beautyshoppen!

Time to retreat

Even ontsnappen aan de alledaagse hectiek? Met de reizende yogastudio van de ZEN Caravan wordt een kampeervakantie in Nederland opeens een heuse mini-retreat. Het zen couple Joy & Eddie trekken dit seizoen langs meerdere campings midden in de Nederlandse natuur om vakantiegangers een volkomen ontspannen moment te bezorgen. Denk aan livemuziek, meditaties, wandelingen en natuurlijk yoga. Benieuwd waar je nog terecht kunt voor een retreat? Check hier de agenda.

Trek jij je liever terug – met ’n hoop vrienden en/of familie – in een luxe duinvilla? Dit verscholen pareltje (via Natuurhuisjes) in IJmuiden aan Zee bereik je via een romantisch bospad. In de riante tuin vind je onder andere een trampoline, volleybalveld, bbq en hangmat. Ook niet onbelangrijk: na een fietstochtje door de duinen sta je zó op het strand van IJmuiden of Bloemendaal aan Zee. Voor de liefhebbers van bos en zee die liever niet inleveren op luxe.

Beau Monde wenst je een heerlijk weekend!

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws