De weekendtips van Beau Monde

Alles wat jouw leven die glamourtouch geeft!

Lees ook

Een zomers weekend staat weer voor de deur! Beau Monde tipt hoe jij jouw leven ook deze vrije dagen weer een glamourtouch kunt geven.

Design & Dynasty

Royaltyliefhebbers, het is tijd om een reisje naar Duitsland te boeken! Van 18 juni tot en met 28 augustus 2022 vind je in het stadspaleis van Fulda een speciale tentoonstelling rondom de dynastie Oranje-Nassau. Alles is voor deze tentoonstelling uit de spreekwoordelijke kast gehaald: van groots zilverwerk, een unieke collectie portretminiaturen, het staatsbanketservies uit de Koninklijke Verzamelingen, porselein uit de Fuldacollectie tot juwelen van het Franse huis Mellerio.

De tentoonstelling geeft een verrassende kijk op de dynastie, van koning Willem I en Wilhelmina van Pruisen tot koning Willem-Alexander en Máxima. Meer informatie en tickets: fulda2022.de

Internationale Sushi Dag

Internationale Sushi Dag op 18 juni vieren we uiteraard door aan te schuiven bij ons favoriete sushirestaurant! Dat kan de all you can eat op de hoek zijn, maar ook een ware sushibelevenis zoals je ‘m bij Yamazato vindt. In dit Japanse restaurant in Hotel Okura (Amsterdam) eet je met een Michelinster bekroonde sushi en andere traditionele Japanse specialiteiten. Pure luxe! Meer informatie en reserveren: okura.nl

Meekijken: de grootste modeprijs van Nederland

Oké, oké, hiervoor moeten we nog tot na het weekend wachten, maar het is wél een event dat je niet wilt missen: de elfde editie van het Cultuurfonds Mode Stipendium. Op 22 juni wordt de grootste modeprijs van Nederland weer uitgereikt. De winnaar ontvangt een financiële bijdrage van €50.000 en een wisseltrofee. Voorgaande jaren ging de eer onder andere naar Ilja Visser (2011), Truus en Riet Spijkers (2013), Bas Kosters (2018) en Claes Iversen (2021). Een must-see voor modeliefhebbers dus! Je hebt nog tot 22 juni om gratis een online kaartje te bemachtigen.

Haal de zomer in huis

Handig voor iedereen die zijn beautyfavorieten niet wil missen tijdens de zomervakantie! Estée Lauder, Clinique, Mac en Bobbi Brown hebben hun must-have producten verzameld in een limited-edition reisset voor Douglas. Het compacte tasje bevat alles wat je nodig hebt voor een gehydrateerde, stralende en beschermde huid tijdens je travels. Ook essentiële make-up (én remover) mag daarbij niet ontbreken. Da’s pas makkelijk inpakken! Nu verkrijgbaar bij Douglas (in winkels en online).

Happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook