Dít is hoe de partner van Miss Montreal eruitziet

Wie is de avontuurlijke wederhelft van de zangeres?

Ze is een van de bekendste gezichten (en stemmen!) van muzikaal Nederland: Sanne Hans, beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal. Uitverkochte concerten, succesvolle albums, tal van televisieoptredens, ze doet ’t allemaal. Toch is de kans groot dat de zangeres haar carrière ergens komende jaren op een lager pitje zet. Ze wil namelijk volop van het leven genieten met haar vriend en de wereld over reizen. Wie is haar partner eigenlijk?

Samen genieten

Sanne Hans wil niet te lang wachten met het vervullen van haar grote dromen, vertelde ze vorige zomer aan LINDA. “Mijn stiefvader overleed twee jaar geleden, hij was nog geen zestig. Daardoor besefte ik nogmaals dat ik niet pas wil genieten van mijn vrije tijd als ik al rugpijn heb en last van m’n knieën.” Daarom zou de zangeres over een paar jaar gas terug willen geven en met haar partner de wereld over reizen. “We gaan het eerst misschien een jaartje proberen: varen, ergens op locatie voor een habbekrats spelen, kiteles geven. Als het bevalt, gaan we langer door.”

Sportieve kitesurfer

Dat kiteles geven komt niet zomaar ergens vandaan. De vriend van Miss Montreal is namelijk kitesurfinstructeur Lex Donse, die ze op Bonaire leerde kennen. Met een wereldreis in het verschiet komt het niet als een verrassing dat het koppel behoorlijk avontuurlijk is. Toch draait het niet allemaal om reizen. Dat Sanne ook tijdens de lockdownperiode uitstekend met haar vriend door één deur kon, bezingt ze in het nummer Alles. “Ik bezing in het nummer hoeveel ik van hem hou, juist omdat ik heb gemerkt hoeveel relatiecrises er zijn ontstaan omdat mensen steeds op elkaars lip zaten”, vertelde ze daarover aan AD.

Op het water

Erg vaak komt Lex niet in beeld, maar zo nu en dan deelt Miss Montreal een paar lieve kiekjes van haarzelf met haar partner op Instagram. Steevast met lieve woorden! “Nog steeds blij mee. Ook met de man”, lezen we bijvoorbeeld bij een foto waarop we de zangeres op haar zeilboot zien tijdens een romantisch moment met haar partner. Het moge duidelijk zijn dat naast kitesurfen ook zeilen een grote gedeelde hobby is van het knappe koppel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_)

Leuke tante

Sanne en Lex zijn graag op het water te vinden en genieten enorm van hun vrijheid. Settelen en/of een gezin stichten lijkt dan ook niet hoog op hun wensenlijst te staan. Eerst die wereldreis maar eens! Eerder liet Miss Montreal al weten dat kinderen er waarschijnlijk niet komen. “Ik heb geen rammelende eierstokken en ik denk ook niet dat dat nog komt”, liet de zangeres vorige zomer weten in gesprek met LINDA. “Ik ben een heel leuke tante, dat is ook veel waard.”

Bron: RTL Boulevard, 100% NL, Story, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws