5 royals die zó lekker gewoon zijn gebleven

Het is dat je wéét dat het hier om Koninklijke en Doorluchtige Hoogheden gaat, want anders...

Lees ook

Bij prinsessen en koninginnen denk je al snel aan entourages, couture en hier en daar een draagbed. De realiteit is soms verrassend… anders.

Prinses Anne

Neem prinses Anne, de dochter van de Queen. Vooruit, één motoragent als begeleiding en de beveiliging ging mee omdat het echt moest. Het hoorngeschal had voor haar duidelijk niet gehoeven, maar zo vaak zien ze in Hillsborough Castle nu ook weer geen Windsor. Voor twee dagen had ze welgeteld één tasje gepakt. Een hippe jute shopper, verkrijgbaar bij de betere supermarkt. En Anne liet ‘m niet door de gastvrouw dragen, maar Hare Koninklijke Hoogheid droeg hem zelf.

Kroonprinses Mette-Marit

Beeld: BrunoPress

Hoe prinsessen het volhouden, altijd maar rondzwikken op superhoge hakken? Door ze pas op het laatste moment aan te trekken. Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen zit met Ugg-slippers in de auto en doet haar pumps aan vlak voor ze de auto uit moet. Ze is net zoals wij!

Koningin Máxima

Beeld: BrunoPress

Konigin Máxima zou zich kunnen verplaatsen per Rolls, Bentley, Mercedes en BMW. Maar zo kun je haar door Den Haag zien trappen, gewoon op de fiets, terug naar het paleis.

Koningin Elizabeth

Beeld: BrunoPress

Geen rijbewijs, 96 jaar en zo klein dat ze amper bij het gaspedaal komt of over het dashboard heen kan kijken. Maar het weerhoudt koningin Elizabeth er niet van om zelf te rijden op Balmoral, bij voorkeur in haar eentje. Radio keihard aan, je kent dat wel.

Prinses Charlene

Beeld: BrunoPress

Geen glas? Geen probleem, prinses Charlene van Monaco klokt de champagne gewoon rechtstreeks uit de fles naar binnen. Royals zijn ook niet meer wat ze ooit waren…

 Beau Monde archief (2018) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook