Aha: dit zijn de mannen van de Gooische moeders

Tijd om ze in de spotlight te zetten!

Kijk jij ook altijd steevast naar Gooische moeders? Hoewel we in de realityshow Pauline, Bo, Leslie Florine en Kimberly regelmatig voorbij zien komen, lijken hun mannen meer op de achtergrond te staan. Kortom, tijd om ze eens in de spotlight te zetten! 

Lekker loeren

Ooit begon het als Echte Gooische meisjes, maar de vriendinnen zijn ondertussen behoorlijk opgegroeid. Zo hebben ze allemaal één of meerdere kindjes, en natuurlijk ook partners. Helaas zien we die heel weinig voorbijkomen in de serie. Gelukkig zijn onze Gooische vriendinnen de beroerdste niet, en delen ze hun partners regelmatig op Instagram.

De man van Pauline Wingelaar

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Pauline is al jaren gelukkig met haar grote liefde Harmen Bisschop van Tuinen. Het stel trouwde in 2014, en woont sindsdien samen in Naarden-Vesting. Harmen is makelaar, maar ook druk bezig met de verbouwing van hun nieuwe klushuis. Samen hebben ze drie kinderen: Rein, Diederik en Belle – die in september 2021 overleed door vroeggeboorte.

De man van Bo Wilkes

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Bo Wilkes is, net als Pauline, al jaren gelukkig met haar partner. Zijn naam is Paul Hinfelaar. De twee zijn sinds 2019 verloofd, maar van een grote bruiloft is nog niets gekomen. Paul is directeur van zijn familiebedrijf in de elektrotechniek, en samen hebben ze drie kinderen: zoon Boyd en dochters Julie en Loulou. Bo hoopt nog wel ooit te gaan trouwen met haar grote liefde, zodat ze dezelfde achternaam als haar kindjes kan dragen.

De man van Leslie Keijzer

Gooische moeder, maar niet meer wonend in het Gooi: Leslie Keijzer en haar liefje Govinda ‘Goof’ den Hertog wonen momenteel in een riant optrekje in Amstelveen. Het koppel is verloofd en heeft twee zoons genaamd Moises en Manuel. Leuk om te weten: Goof is een televisieproducer. Een echt showbizz-koppel, dus.

De man van Florine Hofstee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

Net als Leslie heeft Florine Hofstee ook het Gooi ingeruild. Samen met haar man Jeroen Stoop en zoon Beer woont ze in Haarlem. De blondine is ook in verwachting van een jongetje, en is in december uitgerekend. Jeroen is ondernemer die zijn eigen burgerrestaurants heeft geopend in Amsterdam en – natuurlijk – Haarlem. Als het gezin niet in Haarlem is, dan zijn ze te vinden in hun nieuwe villa op Ibiza.

De man van Kimberly Bosman

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberly (@kimberlybosman)

Kimberly Bosman en hubby Gerrit Verwelius wonen tegenwoordig in het Almeerse Overgooi. Samen met zoontje Morris vormen ze een hecht gezin. Ondernemend is het koppel zeker, want Gerrit staat aan het hoofd van zijn familiebedrijf in de bouw, en Kimberly is nog regelmatig in het Gooi te vinden om te werken in haar beautysalon.

Bron: Vriendin, Instagram | Beeld: Videoland

Laatste nieuws