Zien: zo ziet Colin Bridgerton er in het echt uit

Ook in het echte leven ziet de acteur eruit om door een ringetje te halen!

Zangtalent

De rol van Colin Bridgerton wordt door niemand minder dan de getalenteerde acteur Luke Newton gespeeld. Luke is in het echte leven 29 jaar oud. En een zoektocht op internet leert ons dat acteren niet zijn enige talent is. Luke blijkt namelijk ook nog eens over zangtalent te beschikken. Benieuwd naar de zangkunsten van de Bridgerton-acteur? Hieronder vind je een cover van het nummer Rewrite The Stars uit The Greatest Showman, dat Luke samen met Emily Juniper zingt.

Knap koppie

In bovenstaand filmpje kunnen we al een glim opvangen van hoe Colin aka Luke er in het echt uitziet. Toch hebben we nog even op Instagram gekeken, waar we een aantal foto’s vonden van Luke Newton. En we kunnen wel stellen dat de 29-jarige acteur in het echt net zo’n knap koppie heeft als in de serie. Benieuwd hoe hij er in het dagelijks leven uitziet? Je ziet het hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Newton (@lukenewtonuk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Newton (@lukenewtonuk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luke Newton (@lukenewtonuk)

Carrière

Bridgerton is zeker niet de eerste acteerklus voor Luke Newton. Zo was de acteur onder andere te zien in The Cut, The Lodge, Doctors en Mr Selfridge.

Dat is nog niet alles, want Luke speelde ook in diverse musicals. Zo was hij onder andere in de musical The Book of Mormon te zien. Niet zo gek dat Luke beschikt over een gouden keeltje!

Bron: Instagram @lukenewtonuk, Grazia, Popbuzz, IMDB, Beau Monde archief | Beeld: Bridgerton, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws