[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een draadloze noise cancelling koptelefoon van Sony t.w.v. € 420

Maak kans op deze prachtige prijs!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we de draadloze, noise cancelling koptelefoon WH-1000XM5 van Sony t.w.v. €420 weggeven. Lees snel hoe je kans maakt op deze mooie prijs!

Bekroonde koptelefoon

Deze draadloze, noise cancelling koptelefoon is het nieuwste model in de bekroonde serie van Sony. Met deze headphones geniet je van uitmuntende geluidskwaliteit tijdens het bellen, het luisteren van muziek of het kijken van een serie. Dankzij noise cancelling houd je storend omgevingsgeluid écht op de achtergrond. Daarnaast is de koptelefoon comfortabel om te dragen en gaat de batterij lekker lang mee (tot wel 30 uur), waardoor jij zorgeloos op pad kunt.

Ook leuk om te weten:

  • Het is niet nodig om je telefoon uit je zak te halen: Spotify bedien je gewoon via Quick Access.
  • De WH-1000XM5 kan met twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbonden worden, je laptop én je telefoon dus. Handig!
  • De koptelefoon is geschikt voor het afspelen van 360 Reality Audio, waardoor je het gevoel hebt dat het geluid van alle kanten komt.
  • De koptelefoon berg je eenvoudig op in de meegeleverde inklapbare draagtas.

Zo maak je kans

Wil je kans maken op een Sony WH-1000XM5 koptelefoon in de kleur zilver? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 16 september 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. 

Laatste nieuws

Zie ook