[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een Sunday Natural Happy Mood Kit t.w.v. €86

Kun jij wel een happy boost gebruiken?

Wanneer de zon zich achter de wolken verschuilt en de dagen kort zijn, kunnen we wel een kleine oppepper voor ons humeur gebruiken. Introducing: de Sunday Natural Happy Mood Kit! Deze combinatie van essentiële oliën en voedingssupplementen kan je dag een fijne boost geven. En Beau Monde mag drie van deze kits weggeven!

Winter blues

Een dipje tijdens de donkere dagen: wie kent het niet? We hebben net alle feestvreugde achter ons gelaten, en gaan tussen vriestemperaturen en regenbuien weer op in de dagelijkse sleur.

Natuurlijk zorgen we goed voor onszelf met een kleine traktatie hier of daar, een weelderig selfcare-moment in bad of een leuke afspraak met vriendin of vlam. Maar soms kunnen we daarnaast nog wel een extraatje gebruiken. In dit geval kunnen geurige essential oils en een extraatje qua voedingsstoffen een wereld van verschil maken. En laat dat nu nét zijn wat we terugvinden in de Happy Mood Kit van Sunday Natural!

Happy Mood Kit

De experts van Sunday Natural hebben hun kennis en kunde gebundeld voor de vijf premium supplementen die je vindt in de Happy Mood Kit. We zetten ze op een rijtje:

Calm Spray

Een mondspray voor een normale werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en een normaal energieleverend metabolisme.

Rhodiola Rosea

Capsules met rozenwortelextract voor een betere balans van het lichaam.

Phyto Energie

Capsules met een heel scala aan B-vitaminen om vermoeidheid en moeheid te verminderen en om je energieniveau te boosten.

Mood Balance

Capsules verrijkt met vitamine B1, B3, B6 en magnesium voor een normale werking van het zenuwstelsel en om cognitieve functies te ondersteunen, en zink voor een normaal energieleverend metabolisme.

Gaba 500

Capsules met zuiver plantaardig gamma-aminoboterzuur, die het zenuwstelsel en de mentale functie ondersteunt.

Winnen

Benieuwd of deze Happy Mood Kit iets voor jou is, of ben je nu al razend enthousiast? We got you! Beau Monde mag namelijk drie van de Happy Mood Kits ter waarde van €86,50 verloten onder haar lezers.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het formulier hieronder invullen, en wie weet kun jij de komende periode éxtra heppie-de-peppie door het leven!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 8 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Sunday Natural zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws