Droevig nieuws voor Doutzen en Rens Kroes: ‘Zo plotseling’

De beroemde zussen moeten hun vader missen.

Verdrietig nieuws voor de zussen Kroes. De vader van topmodel Doutzen en foodblogger Rens is overleden. Op Instagram deelt Rens een emotioneel bericht.

Plotseling naar het licht

“Zo plotseling naar het licht gegaan”, schrijft Rens op social media bij een foto van haarzelf en haar vader uit de oude doos. “Je had de rol als heit om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zitten en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk naar jezelf bent. En je hebt meegeholpen om mij hieruit te halen. En doordat ik die zwaarte los kon laten, liet ik jou los. Toen was er ruimte en alleen maar liefde. Heel veel liefde. Ik voel het.” De foodblogger sluit af in het Fries: “Dankewol leave heit, ûs heit, Johan Kroes.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Johan Kroes

De vader van Doutzen en Rens was in de jaren vijftig professioneel schaatser, net als de moeder van de zussen, Geartsje Leistra. Een aantal jaar geleden liet Doutzen weten dat het niet altijd goed ging met haar vader. “Elk huisje heeft zijn kruisje en dit is ons kruisje.” Johan worstelde met een drank- en drugsverslaving en werd daarvoor opgenomen in een afkickkliniek in Schotland. Daarna ging het beter met Johan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Johan Kroes verscheen af en toe op de socialmediakanalen van zijn dochters, maar bleef verder buiten de schijnwerper. De voormalig professioneel schaatser is 70 jaar oud geworden. We wensen de familie veel sterkte toe!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws