De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Ziet er goed uit

Viktor&Rolf lanceert samen met Specsavers een gloednieuwe brillencollectie met zes monturen! De lijn, waar verschillende vormen en verhoudingen in terugkomen, geeft een surrealistisch gevoel. De collectie bevat neutrale en zachte tinten en heeft alle kenmerkende Viktor&Rolf-elementen in zich. Zo vind je bijvoorbeeld details gebaseerd op de iconische Flowerbomb terug in de monturen. De collectie is een samenhangend geheel van moderne ontwerpen gemaakt van luxueuze materialen, die allemaal van duurzaam en bio-acetaat materiaal gemaakt zijn. Draag je zelf geen bril, maar vind je de collectie wel tof? Alle monturen zijn ook met zonnebrilglazen verkrijgbaar. De lijn is vanaf nu in alle Nederlandse Specsavers filialen te koop.

Cocktails drinken en een reis winnen

weekentips

Yes, dit klinkt inderdaad als de perfecte avond met je vriendengroep. En die kan dit weekend werkelijkheid worden! Trommel al je vrienden op voor een exclusieve pubquiz in kaartvorm, met vragen over film en muziek én grappig groepsopdrachten. De prijs? Een verblijf voor vier personen in het superluxe Glenmorangie House in Schotland, inclusief vliegtickets. Het is heel simpel: ga dit weekend met je vrienden borrelen in een van de deelnemende bars, bestel minimaal vier Glenmorangie-mixdrankjes en je krijgt de pubquiz er gratis bij. Borrelen, spelen en de koffers pakken, dus. Cheers!

Wanneer? 9 en 10 september

Waar? Bij alle deelnemende bars en cafés (Suzy Wong, Bar Bacán, NJoy, Hans en Grietje, Tapmarin, Bar Italia, Cafe Hammy en Mi-Ami in Amsterdam. Tech Noir en JAQ in Rotterdam. Mr. Black and the White OX, Klein Berlijn en Venster in Utrecht).

Real Girlfriends in Paris

Real Girlfriends in Paris

Emily in Paris in een ruk uitgekeken? Dan vind je de gloednieuwe serie Real Girlfriends in Paris waarschijnlijk ook erg leuk. Voor het debuut van deze serie pakt streamingsdienst Hayu haar koffers en reist naar de romantische stad van de Eiffeltoren, Montmartre en de Moulin Rouge. Real Girlfriends in Paris volgt zes jonge Amerikaanse expats – Anya Firestone, Emily Gorelik, Margaux Lignel, Kacey Margo, Adja Toure en Victoria Zito – die hun wildste avonturen ooit beleven in Parijs. Terwijl de dames hun beste levens leiden en hun dromen najagen, worstelen ze met hun carrières, romantische rendez-vous en onvermijdelijke conflicten en ontdekken ze wie ze zijn en wat ze precies willen. Nu te zien op Hayu!

Film by the Sea

 

Het vakantiegevoel nog even vasthouden? Dat kan dit weekend in Vlissingen! De zomervakantie mag dan officieel wel voorbij zijn, maar bij Film by the Sea kun je je van 9 t/m 18 september nog steeds in de vakantiesferen wanen. Wat dacht je van relaxen in een drive-in bioscoop met de film Fast & Furious 7, of een ode brengen aan de legendarische Olivia Newton-John met de Grease Sing-a-long! Begeef je in buitenaardse sferen door met je kleedje op het strand te kijken naar E.T the Extra Terrestrial of duik in de wereld van de filmsterren met René Mioch: Films & Sterren LIVE in het theater. De keuze is reuze! Het hele programma vind je hier.

Pretty in pink

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Fille Café (@lafillecafe)

Bij Beau Monde zijn we dól op roze! Bij La Fille Cafe in Utrecht snappen ze dat ook helemaal. Deze hotspot is namelijk helemaal pinkish – van het eten tot het interieur. Qua knusheid en interieur is het cafe, die je vindt in de binnenstad van Utrecht, geïnspireerd op Parijs. Op het menu staan – oui oui Paris –  madeleines en croissants. Maar wie gek is op American pancakes, bowls of eiergerechten, kan z’n hart hier pas echt ophalen, want de keuze is reuze: Nutella pancakes, red velvet pancakes, acaï bowls, mango bowls, eggs norwegian, eggs benedict… en dan hebben we nog lang niet alles gehad. Yummm!

Beeld: iStock

Laatste nieuws