De lekkerste geuren om mannen mee te verleiden

Met deze geuren wind je hem zo om je vinger! 

Binnenkort een date met een leuke man of ga je ergens een drankje doen met vriendinnen en wil je een man versieren? Dan kun je natuurlijk niet de deur uit zonder lekker geurend parfum. Want ook met geur kun je een man verleiden. Maar welk parfum past écht goed bij je? Dat is soms een lastige zoektocht. En dan is het ook nog maar de vraag of mannen dat parfum net zo lekker vinden als jij zelf. Met deze geuren wind je hem zo om je vinger! 

Een aantal type geuren vinden mannen bijzonder lekker. Zo lekker zelfs, dat je ze er mee kunt aantrekken. Zo ruiken mannen het liefst parfum van vrouwen, en vinden vrouwen mannenparfum juist heerlijk ruiken. Dat heeft er mee te maken dat er geuren in zitten die lijken op de geur van feromonen van het andere geslacht. Ga de deur uit met één van onderstaande geuren en het verleiden kan beginnen!

Patchoeli

Ken je de geur La vie est belle bij parfumdreams van Lancôme? Het is een geur met de bedwelmende aardsheid van patchoeli met geurtonen van iris-lentebloemen. Patchoeli geeft een wat bloemige geur af met een mysterieuze vlaag. Het is een plant die familie is van lavendel en rozemarijn. Vroeger gebruikten prostituees en escortes patchoeli geuren op lingerie en sjaals om mannen te verleiden. Ben jij benieuwd welke geur het best bij jou past? Test dan verschillende geuren zodat jij weet welke het best bij jou past.  

Muskus

Muskus is de perfecte geur in parfum als je jouw date of partner wilt verleiden met een avontuurtje tussen de lakens. Het is een frisse geur die sensueel ruikt. Het is heel natuurlijk en doet denken aan een verzorgde, warme en intieme huid. De feromonen die zich in muskus bevinden wakkeren de liefde en lust aan. Muskus is vaak de basis van parfum, omdat de geur lang aanhoudt en zichzelf op de huid het best ontwikkelt. 

Feromonen

We hebben het eerder al genoemd, feromonen kunnen liefde en lust aanwakkeren. Maar hoe zit dat nu precies? En wat zijn feromonen eigenlijk? Feromonen worden door het lichaam afgescheiden en beïnvloeden het gedrag van een ander individu van dezelfde soort. Dat betekent dat mannen reageren op feromonen van vrouwen en andersom. Ons reukorgaan reageert op de feromonen van anderen. De één spreekt je wel aan, en de ander niet. Op basis daarvan kun je dus een matchende partner vinden. Vroeger werden dierlijke feromonen aan parfums toegevoegd, tegenwoordig worden alleen nog synthetische feromonen gebruikt.  

Bloemen

Niets ruikt zo lekker als bloemen. Mannen associëren bloemen vaak met alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft. Daarom vinden zij de geur van bloemen zeer aantrekkelijk. Bloemige parfum ruikt dan ook naar vers geplukte bloemen. Denk hierbij aan jasmijn, roos of een lelie. Er is ook zacht bloemige parfum, welke meer poederachtig en zacht ruiken. Deze luchtjes bevatten naast bloemen ook vaak muskus of vanille.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws