Stijlvol en iconisch: dit horloge van Balmain is hét accessoire voor het najaar

Fifties elegance met een eighties twist maken van deze horloges echte musthaves.

Het is het seizoen van comfy laagjes, mooie mantels en warme herfsttinten: haal de najaarsgarderobe maar weer tevoorschijn! Onze gouden stijltip? Met een goed gekozen accessoire maak je jouw outfit pas écht af. En daarbij zijn de gloednieuwe Haute Elegance-horloges van Balmain een bijzonder stylish optie!

Balmain Watches

De roots van het Zwitserse horlogemerk Balmain Watches liggen natuurlijk bij het iconische modehuis uit Frankrijk. De horloges hebben de iconische Balmain-stijl: verfijnd, vrouwelijk, en klassiek. Er is nu onder andere een Haute Elegance-collectie, die een stel klassieke exemplaren uit de eighties herintroduceert.

Haute Elegance

Voor het ontwerp is er inspiratie van de catwalk gehaald. De elegante arabesken op de wijzerplaat zijn regelrecht afkomstig van de beroemde ‘Antonia’-avondjurk uit de Spring/Summer 1954-collectie van Pierre Balmain.

Deze nieuwe ontwerpen met een diameter van 30 mm hebben daarnaast een ultradunne behuizing (4,82 mm dik) in geel PVD of staal. Ze zijn uitgerust met een groene, rode of blauwe ring, versierd met het opschrift Pierre Balmain. Een versie met zwarte lunette en wijzerplaat geeft de eighties inspired horloges een moderne twist, mochten de gekleurde exemplaren toch niet je ding zijn. Shoppen? Klik op de afbeeldingen hierboven of shop hier.

Fifties meets eighties

Kortom: de horloges zijn een stijlvol huwelijk van de klassieke stijlfilosofie van het Balmain van de jaren ’50 en het feilloze jaren tachtig-gevoel van de Haute Elegance-collectie.

Zo combineert deze collectie het beste van verfijnde Zwitserse uurwerken met alle allure van het Franse modehuis. Die wil je aan je pols dragen!

Bron & Beeld: Balmain

Laatste nieuws