Shake it! Prinses Kate aan de cocktails

Dát zijn nou de leukere werkbezoeken!

Lees ook

Vergeet het eeuwige handjes schudden en plaquettes onthullen, een royal bezoek wordt pas echt een feestje met prinses Kate achter de bar. De prins en prinses van Wales namen het tegen elkaar op in een heuse cocktail contest. Schudden maar!

Cocktail contest

William en Kate, de prins en prinses van Wales, brachten gisteren een bezoekje aan Noord-Ierland. Het bleek een van de betere werkbezoeken van het jaar, want bij een nieuwe food market in Belfast werd het koppel uitgenodigd om deel te nemen aan een cocktail contest. Wie kan er sneller een drankje mixen, William of Kate?

Shake it…

Beeld: BrunoPress

Pour it…

Beeld: BrunoPress

Sip it!

Beeld: BrunoPress

Wie er gewonnen heeft? De Walesjes laten het over aan hun Twitter-volgers.

Die het overigens allemaal met elkaar eens zijn: “Catherine”, “de prinses natuurlijk”, “Sorry Wills, maar deze gaat naar Catherine”, klinkt het volop in de reacties. Het moge duidelijk zijn wie de publieksfavoriet was, maar prins William maakte ondertussen elders vrienden. Dit zijn ‘Barkley’ en ‘Waggins.’

Beeld: BrunoPress

Beeld: BrunoPress

Het was niet alleen maar lange leve de lol daar in Belfast. Vóór hun cocktailparty brachten prins William en prinses Kate een bezoek aan PIPS, een stichting die crisissteun biedt aan mensen met gedachten over zelfdoding. Zeker geen luchtig bezoek dus, maar de Waleses staken de handen uit de mouwen om te helpen bij het inpakken van steunpakketten. Daarmee laten zien dat ze, ook in hun nieuwe rol als prins en prinses van Wales, zich op mentale gezondheid blijven richten.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook